Afgelopen zaterdag, 14 december, gaven we een sneak preview van de Cook Your Gift Workshop aan een geselecteerde groep van enthousiaste (food)bloggers en journalisten. En met succes! In het Italiaanse restaurant l’Ozio stond kokkin Sandra ons op te wachten (een echte Italiaanse nonna van in de zeventig!) en gingen we met z'n allen aan de slag. Sandra liet ons zien hoe je de meest hemelse, Italiaanse sbrisolona en pesto maakt én daaropvolgend origineel inpakt. Leuk om er achter te komen hoe eenvoudig je de meest heerlijke gerechten kan maken, om ze vervolgens als een heel persoonlijk cadeau weg te geven. Een goede verpakking is dan wel onmisbaar natuurlijk! Benieuwd hoe het er aan toe ging afgelopen zaterdag? Bekijk dan de foto-impressie van de meer dan geslaagde middag onderaan deze blog.
Cook Your Gift?
Tijdens een Cook Your Gift Workshop gaan we in een groep van max. 12 mensen aan de slag om (thema-gebonden) recepten te bereiden. Dit allemaal onder de leiding van een expert op het gebied van het thema dat tijdens die workshop centraal staat (dat kan een land zijn maar bijvoorbeeld ook een feestdag). Italiaanse pesto of Betuwe jam leer je zo in een handomdraai zelf maken én origineel inpakken.
Zelf bijwonen?
Wil jij ook een Cook Your Gift Workshop bijwonen? In februari organiseren we opnieuw een Cook Your Gift Workshop met als thema Valentijn.