1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Moederdag 2014

banner-moederdag.png

Vorig jaar blogde ik: De moeder van Arnon Grünberg is een gelukkig mens: Op moederdag 2015 overhandigt zoonlief haar zijn nieuwe boek, waarin zij de hoofdrol speelt. Makkelijk, als je zo getalenteerd bent als Grünberg. Maar wat geef jij?'. Maar Hannelore Grünberg-Klein is in februari, ze werd 87, overleden. Ze speelde een belangrijke rol in het werk en leven van de schrijver. Ter voorbereiding op de roman, over een moeder en een zoon, trok Grunberg begin vorig jaar weer bij zijn moeder in, in Amsterdam-Zuid. 

Zondag 10 mei is het weer moederdag. En inderdaad, de meesten van ons zullen voor hun moeders geen proza schrijven, maar onze moeders een boek geven kan wel. Daarbij kan de boekensector na het jammerlijke 2014 (teloorgang Polare) wat extra steun gebruiken. Je moeder hoeft geen boekenwurm te zijn om verrast te worden. Loop eens door onze suggesties kleurboeken (helemaal hip!), kookboeken, doe-boeken en nonsens-boeken. Is ze wel een lettervreter? Dan tóch die (nieuwe) Grünberg of andere romans

Boeken dus dit jaar, om tóch een beetje in de sfeer te blijven. En als extraatje? Deze originele boekenleggers. Fijne Moederdag!

Kijk ook naar

comments powered by Disqus

Milledoni

Gedreven door een passie voor passende cadeaus, struint Milledoni het web af naar de betere cadeaus, geholpen door een community van cadeauspotters.

Cadeaus in je mailbox

Je maandelijkse cadeau-inspiratie

Deze post gaat over