1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Wat geef je als cadeau als de Huvr nog niet beschikbaar is?

Een aantal weken geleden stonden de social media bol van een gadget dat iedereen graag zou willen hebben: de Huvr. De Huvr is geïnspireerd op de Hoverboards uit de film Back to the Future. In een video die de Huvr aankondigt, figureren Dr. Emmett Brown van Back to the Future zelf, en Tony Hawk, de nu al legendarische skateboarder.

Op Facebook zag ik menige post van enthousiastelingen die hem voor hun verjaardag wilden hebben. Al snel bleek echter dat het ging om een reclamestunt. Het filmpje is desondanks meer dan de moeite waard om te bekijken.


Toch bestaan er al ‘thrills’ die enigszins in de richting komen van de Huvr. Veel mensen hebben er nog nooit meer kennisgemaakt, dus ze zijn uitstekend geschikt als cadeau. Bij Flyboarden ‘zweef’ je op een soort snowboard boven het water, waarbij een slang waar water uit spuit je naar boven stuwt. Bij Indoor skydiven zweef je ‘gewoon’ in de lucht, waarbij je omhoog geblazen wordt door een krachtige windturbine. Gegarandeerd originele cadeaus die de ontvanger een spannende dag zullen bezorgen!

comments powered by Disqus

Milledoni

Gedreven door een passie voor passende cadeaus, struint Milledoni het web af naar de betere cadeaus, geholpen door een community van cadeauspotters.

Cadeaus in je mailbox

Je maandelijkse cadeau-inspiratie

Deze post gaat over