1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Top shops - Mint Mini Mall

Er zijn soms van die (web)shops die voelen als een snoepwinkel. Die hun assortiment met liefde samenstellen, die heel divers zijn vanuit een verbindende ‘why’, of juist gespecialiseerd zijn in 1 item in alle soorten en maten. Die shops zetten wij in de spotlights in de rubriek Top Shops. 

Mint Mini Mall
Maart vorig jaar opende Mint Mini Mall haar deuren in de Negen Straatjes te Amsterdam. In de mini department store kan je terecht voor een wereldse mix van producten op het gebied van interieur, design en lifestyle.

Eigenaresse Suzanne de Boer besloot Mint Mini Mall vorig jaar te openen als zijnde het zusje van haar andere, naast gelegen winkel Beauregard. In de nieuwe winkel wilde ze eigenlijk alles kunnen verkopen, zolang het maar leuke, originele merken zijn die authentieke producten aanbieden. Vazen, zeep, zonnebrillen, babykleding, kussens, koptelefoons... noem maar iets op en je kan het waarschijnlijk kopen in de shop.

Leuk is dat Suzanne de producten ook zelf overal vandaan haalt. Zo zijn er items die komen uit Zweden en Italië maar ook bijvoorbeeld uit Peru en de Oostbloklanden. Daarnaast zijn opkomende designers en merken ook te vinden bij Mint Mini Mall.

Milledoni spotte bij de Mint Mini Mall winkel in Amsterdamdeze deze speciale cadeaus:

- een schattig, maar tegelijkertijd stijlvol babyspeelpakje en aankleedkussen van House of Jamie
- luxe zeezout uit Ibiza
- een bijzondere kokosnoot kaars
Niko Niko confetti waar echte bloemen uitgroeien
- een stoer, leren iphone hoesje.

 

Mint Mini Mall

 

Mint Mini Mall

Adres
Runstraat 27
1016 GJ Amsterdam

Openingstijden
Dinsdag – zaterdag: 10.30 – 18.00 u
Zondag: 12.30 – 17.00 u
Maandag: 12.30 – 18.00 u

Website
www.mintminimall.nl

comments powered by Disqus

Milledoni

Gedreven door een passie voor passende cadeaus, struint Milledoni het web af naar de betere cadeaus, geholpen door een community van cadeauspotters.

Cadeaus in je mailbox

Je maandelijkse cadeau-inspiratie

Deze post gaat over