1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Zeg het (vooral niet) met bloemen

We kennen allemaal wel de spreuk 'Zeg het met bloemen', maar gaat deze zegswijse ook echt op? Is het wel zo leuk om met Valentijn het (standaard) bosje rode rozen te krijgen van je geliefde? Een beetje cliché is het natuurlijk wel.

Gelukkig merk je dat het langzaam een trend aan het worden is onder stelletjes om meer creatief te worden in het zoeken naar een creatief, grappig of juist passioneel Valentijn-cadeau. Oftwel; met een bosje bloemen kom je dit haar niet zomaar meer weg. 

Ook de website Mashable dacht hier zo over en kwam met een lijst van 25 alternatieve boeketten die het sowieso beter doen dan het standaard boeketje rozen. Een boeket van fudge (voor de lekkerbek), van groenten (voor de gezondheids-freak), van salami (voor de bourgondiër) en zelfs een 'boeket' van puppies (voor de dierenliefhebber).... Geen boeket is te gek! Kijk voor nóg meer boeket-inspiratie op de website van Mashable.

Boeket Salami - Milledoni

Boeket groenten - Milledoni

Boeket wol - Milledoni

comments powered by Disqus

Milledoni

Gedreven door een passie voor passende cadeaus, struint Milledoni het web af naar de betere cadeaus, geholpen door een community van cadeauspotters.

Cadeaus in je mailbox

Je maandelijkse cadeau-inspiratie