1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

(Un)wrapping

UN-wrapMe tape

Zoals jullie inmiddels wel weten zijn van van mening dat een cadeau meer zegt dan duizend woorden. De verpakking van een cadeau is hierbij minstens zo belangrijk als het cadeau zélf. Regelmatig organiseren we zelf dan ook workshops rondom het thema 'wrapping'. Een cadeau mooi inpakken hóeft namelijk helemaal niet ingewikkeld te zijn of veel tijd te kosten.

We worden dan ook altijd weer blij wanneer we stuiten op leuke wrapping-initiatieven van anderen. Zo ook het UN-wrapMe tape van BL-ij. Met de tape kan je niet alleen een (cadeau)pakketje of envelop goed dichtplakken, maar je verklapt aan de buitenkant ook gelijk dat er iets heel moois in je pakketje zit. De tape heeft dan ook de toepasselijke boodschap, ‘something beautiflul inside, un-wrap me’. Op een taperol (verkrijgbaar in de kleur roze of grijs mint) zit 66 meter en is 5 cm breed. Daar ben je wel even zoet mee!

UN-wrapMe Tape

comments powered by Disqus

Milledoni

Gedreven door een passie voor passende cadeaus, struint Milledoni het web af naar de betere cadeaus, geholpen door een community van cadeauspotters.

Cadeaus in je mailbox

Je maandelijkse cadeau-inspiratie

Deze post gaat over