1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Vergeet de smartphone cases, lichaam cases worden de nieuwe (gepersonaliseerde) cadeaus

Afgelopen week-end was ik bij de Dutch Design Week. Vol inspiratie en energie kwam ik terug en trok dezelfde conclusie als elk jaar: drie dagen zijn als lang niet genoeg om alle projecten, designs en kunst te kunnen bewonderen.

Dutch Design Week 2016  Photo © Sjoerd Eickmans

Ik ging designs bekijken met de vraag: wat als ik dit design zou (kunnen) geven? Hier heb ik een aantal projecten geselecteerd met een bijzondere geef-twist. 

Pleun van Dijk maakt ons erop attent met haar project 'Reborn' dat we ons lichaam steeds meer beschouwen als een samenstelling van onderdelen die eventueel vervangbaar zijn. We streven naar schoonheid en volle gezondheid. Imperfecties hoeven niet meer. Zo vervangen we nieren, rimpels en cellulitis. Waarom niet een lichaamsdelen pret-a-porter voor ons modulaire lichaam?

Pleun toont ons haar eerste fashionable covers. Een verpakking en een cadeau in een, volledig personaliseerbaar. Attenter kan niet.

PleunvanDijk_Reborn.jpg

MU_ForPlay_Pleun van Dijk_Transcience_© Teun van Beers_57

MU_ForPlay_Pleun van Dijk_Transcience_© Teun van Beers_56

Reborn_Thesis_Book_002.jpg

 

comments powered by Disqus

Milledoni

Gedreven door een passie voor passende cadeaus, struint Milledoni het web af naar de betere cadeaus, geholpen door een community van cadeauspotters.

Cadeaus in je mailbox

Je maandelijkse cadeau-inspiratie

Deze post gaat over