1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Workshop 'Wrap Your Gift' tijdens Recycle Sinterklaas event

Milledoni staat dit weekend op maar liefst 2 events met de workshop 'Wrap Your Gift'. Naast dat je Milledoni kan tegenkomen op Flavourites live!, staan we op zondag ook op het Recycle Sinterklaas event.

Recycle Sinterklaas?

Op zondagmiddag 24 november kun je onder het genot van een kop warme chocolademelk kadootjes uitwisselen rondom de gezellige haard van Hanneke’s Boom in Amsterdam. We kennen het immers allemaal: goedbedoelde kadootjes vangen stof in de kast, die leuke kussens bleken toch niet helemaal bij de bank te passen, en van broodbakken met de nieuwe machine is het nooit gekomen. Iedereen heeft dergelijke spullen die voor een ander waardevol kunnen zijn. Waarom geld uitgegeven aan nieuwe dure kadootjes, terwijl je ook kunt ruilen?

Vraagelkaar.nl

Het event is een initiatief van de website vraagelkaar.nl. Vraagelkaar streeft (sociale) duurzaamheid na. Ze wil dat het weer gewoon wordt om elkaar te vragen. Vorige maand is het initiatief gelanceerd: een website waar mensen spullen of diensten kunnen uitwisselen, zonder elkaar te betalen. Nu de dure decembermaand eraan komt wil Vraagelkaar iets doen om de feestdagen nog fijner te maken, zonder dat er geld tegenover staat.

Workshop inpakken

In de groep ‘Recycle Sinterklaas’ op vraagelkaar.nl kun je nu al kadootjes aanbieden, en direct reageren op het aanbod van anderen. Zo weet je zeker dat je op 24 november met iets moois naar huis gaat. Heb je het perfecte kado gevonden voor jouw lief, kind of zwager? Pak het prachtig in tijdens de gratis workshop van Milledoni: 'Wrap Your Gift'. Een kadootje dat met liefde en aandacht is uitgezocht en ingepakt is fijn om te krijgen!

Praktische info

Wat: Recycle Sinterklaas

Wanneer: zondag 24 november

Van: 14.30 tot 16.30

Waar: Hanneke’s Boom, Dijksgracht 4 te Amsterdam

RecycleSint

 

comments powered by Disqus

Milledoni

Gedreven door een passie voor passende cadeaus, struint Milledoni het web af naar de betere cadeaus, geholpen door een community van cadeauspotters.

Cadeaus in je mailbox

Je maandelijkse cadeau-inspiratie

Deze post gaat over