1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Zij gaan op reis, wij geven mee...

Een reiscadeau is een mooi gebaar om met de vakantieganger mee te denken. Dit zijn 13 handige, treffende of grappige blijmaakcadeaus voor reizigers. Om nog even op te sturen, in de bagage te stoppen of mee te nemen naar het vliegveld. 

 

1. Inmidddels vrij bekend maar hij blijft leuk: de Ostrich Pillow. Om je even af te sluiten van alles en iedereen om je heen. 

ostrich pillow

 

2. Lichtgewicht hamamdoeken en een standvakantie: een perfecte combinatie. 

hamamdoek ottomania

 

3. Is de reislustige regelmatig zijn paspoort kwijt? Of is het een opgeruimd type? Voor beide eigenschappen is een paspoorthoesje een slim cadeau. 

happy flight passport cover

 

4. Geef de globetrotter een uitzwaaibox mee: vol met grappige, kleine, soms eetbare reisspullen. Hij past door de brievenbus!

uitzwaaibox

 

5. Even geen echte camera bij de hand maar wel mooie foto's maken? Maak een (hobby)fotograaf blij met deze set extra lenzen voor op een smartphone. 

Extra lenzen

 

6. Deze citymaps zijn watervast en scheuren niet. Kan zo in een tas worden gepropt. Je wikkelt er een sandwich in of gebruikt hem als picknickkleedje.

crumpled-maps-product-9.jpg

 

7. De camping-ganger zal je eeuwig dankbaar zijn: deze oprolbare toilettas hang je aan de douchedeur. Geen gestuntel meer, geen natte spullen. 

toilettas 2

 

8. Origineler dan een tijdschrift, ideaal om je even af te zonderen: het vakantieboek van Flow.

flow vakantieboek

 

9. Voor kinderen komen er in de zomer tal van vakantieboeken uit, maar deze valt op: gemaakt door de redactie van de New Scientist, met wetenschappelijke reisweetjes, puzzels en raadsels.

young scientist vakantieboek

 

10. Een kostbaar cadeau, maar dus ook geschikt om als groep aan te bieden: een ereader. Weegt bijna niks, ideaal om een hele bibliotheek op te zetten.

kindle ereader

 

11. Toch liever lezen vanaf print? Geef dan een dwarsligger mee: zakformaat boeken met keuze uit enorm groot assortiment. 

ik geef je de zon - dwarsligger

 

12. Stijlvoller dan de good old plastic zak: een laundry bag voor alle vuile was. 

reizen-cadeau-laundry-bag-wereldmap

 

13. Dit dagboek laat je de wereld met een andere bril op zien:  bomvol grappige en onverwachte opdrachten en ruimte voor notities, reisverslagen en tips van locals. 

Travel Journal

 

Weet je nog een treffend reiscadeau? Vind je het leuk om met ons mee te denken? Laat het ons dan weten. 

comments powered by Disqus

Milledoni

Gedreven door een passie voor passende cadeaus, struint Milledoni het web af naar de betere cadeaus, geholpen door een community van cadeauspotters.

Cadeaus in je mailbox

Je maandelijkse cadeau-inspiratie