1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Brievenbus Griekse petitfours

Handgemaakte Griekse chocolaatjes die door de brievenbus passen.

Op zoek naar een cadeau voor iemand die gek is op de Griekse keuken en altijd zoete honger heeft? Geef eens geen etentje bij de Griek om de hoek, maar de handgemaakte chocolaatjes van Chove cadeau! Chove staat voor 'chocolate' + 'love' en is de food baby van Laura Kokkiadi. Deze geboren en getogen Griekse maakt zelf chocolaatjes en petitfours van Griekse bodem vanuit haar Amsterdamse keukentje. En het leukste is: ze passen gewoon door de brievenbus!

Chove verpakking

Open & share
Chove is er om elk moment speciaal te maken en mensen echt te laten genieten. Wat Laura opviel, toen ze twaalf jaar geleden naar Nederland verhuisde, was dat Nederlanders niet oprecht genieten van de zalige zoetigheden die het leven te bieden heeft. Hooguit als er een hoog prijskaartje aan hangt. Daar wilde Laura verandering in brengen. Met het motto 'open & share' hoopt zij momenten met de personen die je liefhebt extra bijzonder te maken, met home-made heerlijkheden die ook nog eens betaalbaar zijn.

Pick & mix
Bij Chove zijn er twee opties: een kant-en-klare Chove of een zelf samengesteld Chove doosje volgens het welbekende Pick & Mix principe. Wil je zelf mixen en matchen, dan krijg je de keuze uit 11 chocolaatjes en petit-fours en 10 verschillende wrapper-kleuren. De enige voorwaarde is dat je bestelling uit meer dan 6 petitfours bestaat. Wat een straf. ;)

Chove chocolaatjes

 

 

 

 

 

Daarom dit cadeau

Verras de choc-aholic in je leven eens met iets anders dan een traditionele box bonbons. Chove chocolaatjes worden met liefde gemaakt in een klein Amsterdams keukentje en passen nog door je brievenbus ook.

Goed om te weten

De oprichter heeft ons laten weten dat CHOVE gestopt is. Prachtig cadeau, we wensen Laura veel succes met het oprichten van nieuwe cadeaus, net zo mooi en attent als Chove!