1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Hollandse houten treinen

Complete set met rails, een blauw-gele trein en 6 typisch Nederlandse huisjes.

Laat je, vandaag de dag, een plaatje van een locomotief zien aan een jong kindje dan zal deze even moeten nadenken voordat ze zal zeggen 'dat is een trein'. Want zo zien onze treinen er allang niet meer uit. IkonicToys heeft een vernieuwde variant op de populaire houten trein- en racebaan ontworpen die gebaseerd is op de werkelijkheid. 

De enige echte geel-blauwe trein, die iedereen herkent van het uitje naar de dierentuin of het logeerpartijtje bij oma. Het is een complete set, met 12 raildelen, 3 geel blauwe wagons en 6 typisch Nederlandse huisjes: een molen, 3 grachtenhuisjes, Amsterdam Centraal Station, en het bekende vertrektijdenbord. 

 

ikonic-toys-houten-trein

De houten banen worden ontworpen en vervaardigd in Nederland en zijn gemaakt van duurzaam gekapt FSC gecertificeerd hout. Ook hebben ze de testen van de European Toy Safety Directive 2009/48/EC goed doorstaan en dus veilig.

De spoordelen van de banen zijn vast te koppelen aan de spoordelen die het kindje mogelijk al heeft, zoals die van de IKEA, Brio, Eichhorn of Thomas de Trein. Zo kan dit cadeau makkelijk gegeven worden aan een kindje dat al een trein- of racebaan heeft voor het creëren van een extra grote baan. 

Daarom dit cadeau

Voor alle kindjes die graag spelen met een houten spoor- of racebaan, maar dan wel eentje net zoals in het echt! Ook voor kindjes die het spelen met een trein of raceauto willen combineren en voor ouders die ondanks toevoeging van speelgoed in de huiskamer hun interieur smaakvol willen houden.

Goed om te weten

De rails van dit houten speelgoed is ook te koppelen aan de rails van andere merken.