1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Houten auto racebaan

Racen op houten rails.

Voor alle bouwers en dromers die zich altijd al afvroegen waarom je met de houten rails alleen maar treinbanen kunt maken. Deze houten racebaan heeft twee ‘sporen’ naast elkaar, zodat je tegen elkaar kunt racen! Inclusief een fraaie pitsstraat, en voorzien van startlichten die met de hand op groen gezet kunnen worden. En natuurlijk passen de rails ook op houten treinrails van andere merken, dus je kunt een extra lang circuit maken, of een hele lange treinbaan natuurlijk. Dertig delen, inclusief twee raceauto’s, en gemaakt van duurzaam FSC gecertificeerd beukenhout. Deze baan gaat zeker langer mee dan welke elektrische racebaan dan ook

ikonic-toys-houten-racebaan-inclusief-2-raceautos2

De houten banen worden ontworpen en vervaardigd in Nederland en zijn gemaakt van duurzaam gekapt FSC gecertificeerd hout. Ook hebben ze de testen van de European Toy Safety Directive 2009/48/EC goed doorstaan en dus veilig.

De rails van dit houten speelgoed is ook te koppelen aan de rails van andere merken. Zo kan dit cadeau makkelijk gegeven worden aan een kindje dat al een trein- of racebaan heeft voor het creëren van een extra grote baan. 

 

 

Daarom dit cadeau

Voor ieder kind dat met de houten treinbaan speelt, maar ook met auto’s, en soms tegelijk. Ook voor kindjes die het spelen met een trein of raceauto willen combineren en voor ouders die ondanks toevoeging van speelgoed in de huiskamer hun interieur smaakvol willen houden.

Goed om te weten

De spoordelen van de banen zijn vast te koppelen aan de spoordelen die het kindje mogelijk al heeft, zoals die van de IKEA, Brio, Eichhorn of Thomas de Trein.