1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Kindertipi

Hippe tipitent met een maatschappelijk en duurzaam karakter.

Voor bazige tipi's voor kids ben je bij Buikpluis aan het juiste adres. Buikpluis is het 'vierde kind' van Delftse ondernemers Anne en Bas en maakt 'bazige producten met een kneitergoed verhaal'. De kindertipi wordt geproduceerd bij een arbeidsreïntegratie project in Delft en gemaakt van zoveel mogelijk gerecyclede producten.

Buikpluis oprichters
Niet alleen kinderen (en huisdieren) zijn dol op de tipi's, ook ouders zijn fan van het duurzame design. De stokken van de tipi zijn gemaakt van resthout, de stokken worden bij elkaar gehouden met gerecyclede fietsband en de stoffen komen rechtstreeks van de Delftse markt. Met als resultaat: een toffe tipi die zéker niet misstaat in een zorgvuldig gestyled interieur.

De kindertipi's zijn er in één maat, zijn geschikt voor binnen en buiten en worden gemaakt in zwart en crème-wit. Heb jij een tof idee voor een andere tipi? Geen probleem! Buikpluis maakt ook custom-made tipi's, precies zoals jij het wilt hebben. Alle tipi's worden verzonden in herbruikte tapijtrol kokers.

Daarom dit cadeau

Voor kinderen vol fantasie en voor ouders die graag een steentje bij willen dragen aan arbeidsreïntegratie en duurzame speelgoedontwikkeling.

Goed om te weten

Sindskort maakt Buikpluis ook kleinere tipi's voor jouw trouwe viervoeter. Zoet!