1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

SensesBox: met zorg geselecteerde treats

Feelgood-verwennerijen van ver in één doos. Gecureerd door Velves.

Premium treats met een bijzonder verhaal, met aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid en authenticiteit, gericht op je zintuigen en ontspanning.” Dat klinkt nu al hemels. En stiekem willen wij er ook een.

Wat SensesBox is? Heel clean en simple: een pakket gecureerd door het nieuwe merk Velves uit Amsterdam, met prachtige, mooi verpakte producten ter ontspanning en feelgood. Bijvoorbeeld een Hammamdoek uit Turkije, een geurkaars en kwaliteitschocolade uit Vietnam, en Himalayazout uit Pakistan. Even de zintuigen een zachte landing geven. Zie het als wellness in een doosje. Of zoals 30s Magazine het mooi zegt: bliss in a box. Achter elk product zit een uniek verhaal dat je hier kunt lezen. Je krijgt bijna een wereldreis thuisbezorgd. 

Wij ontdekten Velves via een interview met oprichtster Bernice Goudt op Ourground en werden meteen enthousiast. Altijd leuk om nieuwe, jonge merken te ontdekken!

Volg VelvesGoods op Twitter of like de Velve Facebook-page.

Daarom dit cadeau

Voor een ieder die even niet ver weg kan, of er misschien even doorheen zit. Een perfecte giftbox om mee bij te komen en je te helpen herinneren dat het belangrijk is om even adem te halen.

Goed om te weten

De SensesBox is er in 3 verschillende 'maten'. De S bestel je al voor €6,95 en de XL met de meeste goodies is er voor €49,95.