1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Video: pak je cadeau in zoals een kimono

Daar is ie dan... onze eerste echte, eigen Milledoni Wrap A Gift Tutorial! Zoals sommigen van jullie namelijk wellicht al weten geven we sinds een paar maanden Wrap A Gift - workshops op locatie. Zo stonden we bijvoorbeeld op het Webshop Till You Drop en Flavourites Live! Events waar we 3 dagen lang workshops op het gebied van inpakken gaven.

Door de razend-enthousiaste reacties die we kregen tijdens de workshops bedachten we dat het natuurlijk meer dan leuk zou zijn om ook de mensen te bereiken die niet op de workshops konden of kunnen komen. We hebben dan ook niet lang geaarzeld of stil gezeten, maar gelijk maar de daad bij het woord gevoegd in de vorm van een heus inpak-instructie-filmpje. Voor iedereen die zijn inpak-skills wil verbeteren te bekijken!

Vanzelfsprekend gaan er nog veel meer 'Milledoni Wrap Your Gift Filmpjes' volgen. Mocht je tot die tijd toch nog onverhoopt om inpak-inspiratie verlegen zitten? Neem dan een kijkje op onze Pinterest-pagina boordevol wrapping-tips.

comments powered by Disqus

Milledoni

Gedreven door een passie voor passende cadeaus, struint Milledoni het web af naar de betere cadeaus, geholpen door een community van cadeauspotters.

Cadeaus in je mailbox

Je maandelijkse cadeau-inspiratie

Deze post gaat over