1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Moederdag cadeau

Je moeder verdient natuurlijk iedere dag een cadeau. Maar Moederdag is dé gelegenheid om je moeder te verrassen met een mooi en origineel geschenk. Wij hebben de mooiste cadeaus voor de liefste moeders. De cadeauspotters van Milledoni selecteerden de origineelste ideeën, zodat kiezen leuk en makkelijk wordt.

Zoekopdracht verfijnen
Bloemen, bonbons, een geurtje. Cadeaus die we in de regel kopen voor moederdag kopen. Daar worden moeders blij van. Alle moeders? Veel. Is elke moeder dan gelijk?
Nee, en daar gaat het precies om. Moeders heb je in alle soorten en maten. Nee, niet qua uiterlijk, want dat is evident, maar het onderscheidende is het léven dat ze als moeder leiden. Dáár maken ze het verschil. En bij alle specifieke en kenschetsende moeders hoort een treffend cadeau. Bij de moeder-met-alleen-maar-zonen- dachten we aan meer potiger cadeaus dan aan de moeder-die-net-moeder-is-geworden. De full-time werkende moeder krijgt een andere aanpak dan de bejaarde moeder, en zo stippelden we verschillende moeders uit: de alleenstaande moeder, de twee moeders, de stiefmoeder, de schoonmoeder, de pleegmoeder, de sportieve moeder.
De enige keuze die je zelf moet maken is wat voor een soort moeder je hebt. Je kunt dit doen via de knop 'Zoekopdracht verfijnen'; daar kun je aangeven wat voor type je moeder is, waar ze van houdt (en waar ze juist niet van houdt), en uiteraard of je moeder nog heel jong is, of wat meer op leeftijd. Wij geven je vervolgens de beste suggesties. Happy Mothersday!