1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Huwelijkscadeaus

Vind hier leuke en originele cadeaus voor een huwelijk, gespot door de Milledoni community van cadeauspotters.

Zoekopdracht verfijnen

Traditioneel gaf je als huwelijkscadeau een peper-en-zout-stelletje, maar die tijden zijn al lang voorbij. Het vergt nu dus veel meer denkwerk om een geschikt cadeau te vinden. Omdat het een cadeau voor een stel is, moet het natuurlijk in de smaak vallen van allebei de personen die gaan trouwen.
Daarnaast is het niet ongebruikelijk om een cadeau met meerdere mensen samen te geven: dat vergt overleg, of het maken van een (gedeelde) cadeaulijst - wat je via Milledoni overigens prima kan doen.
Leef je daarnaast in in de situatie bij het geven van het cadeau: is er een cadeautafel waar het cadeau bijgeplaatst kan worden, overhandig je het cadeau persoonlijk, of is het juist niet de bedoeling dat er cadeaus tijdens de bruiloft gegeven worden?

Vaak stelt het bruidspaar al een huwelijkslijst samen, en is het alleen een kwestie van het selecteren van een cadeau dat jij 'het liefst had gegeven als je zelf had mogen kiezen'. Of is de huwelijkslijst meer bedoeld als inspiratiebron, en heb je zelf de vrijheid om binnen dat thema iets origineels te verzinnen?

Het kan heel origineel zijn om niet een 'ding' te geven, maar een belevenis, een uitje, een arrangement. Keuze te over! Hieronder zet Milledoni een aantal leuke en originele huwelijkscadeaus op een rijtje, vooral ter inspiratie. Wil je gerichter zoeken, bijvoorbeeld omdat je weet waar het bruidspaar van houdt (of juist niet), dan kun je je 'Zoekopdracht verfijnen'.