1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Cadeaus voor kind van 4 jaar

Op zoek naar een leuk cadeau voor een kind van 4 jaar? Hier vind je een aantal originele cadeau-suggesties, gespot door de Milledoni community van cadeauspotters.

Zoekopdracht verfijnen

Een kind van 4 jaar gaat voor het eerst naar school; het is officieel een 'kleuter'. Het kind wordt steeds handiger en beweeglijker, wil klauteren en klimmen en naar beneden springen. Het kind gaat steeds meer rollenspellen spelen, bijvoorbeeld als politieman of Superman, vaak ook samen met vriendjes en vriendinnetjes. Een kind van 4 jaar kan eenvoudige tekeningen maken en met blokken spelen. Hierbij kan het kind behoorlijk bezitterig zijn; hij of zij moet gaan leren om te delen. Heel voorzichtig beginnen sommige kinderen al wat letters te lezen. Voorlezen beginnen ze steeds leuker te vinden; vooral op sprookjes zijn ze verzot.


Een kind van 4 jaar gaat door klasgenootjes uitgenodigd worden voor verjaardagsfeestjes. Omdat het kind op school vaak met die klasgenootjes speelt, kan het goede tips geven wat het klasgenootje leuk vind, en wat niet. Heel nuttig om inspiratie op te doen voor een leuk verjaarscadeau. Voor andere suggesties heeft de Milledoni community van cadeauspotters een aantal leuke en originele cadeaus op een rijtje gezet.