1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Over Milledoni

Milledoni helpt je in je zoektocht naar het perfecte cadeau.

Een goed cadeau zegt meer dan 1000 woorden. Maar een goed cadeau luistert nauw. Voor wie is het? Hoe goed ken je deze persoon? Wat wil je uitgeven? Wat is de reden van het cadeau? Van gewoon een sympathiek gebaar tot een blijk van waardering, van een cadeau dat je achterlaat op een cadeautafel tot hét groepscadeau op een huwelijk of jubilieum: Milledoni helpt je op weg naar net dat cadeau dat vertelt wat je wilt vertellen.

Gedreven door een passie voor gepaste, passende cadeaus, struint Milledoni dagelijks het web af naar de betere cadeaus. Daarbij geholpen door de even gepassioneerde community!
Zo kun je op Milledoni zoeken op leeftijd, bedrag, gelegenheid, maar vind je ook de reacties van anderen op een cadeau!

Gevonden wat je zocht?

Als je een cadeau vindt via Milledoni, koop je dat vervolgens bij de webwinkels zelf. Daar betaal je en zij zorgen voor het inpakken en het bezorgen. Milledoni kiest haar partners zorgvuldig! Alle webwinkels zijn betrouwbaar en bieden fijn veel service.

Lijstjes

Op Milledoni kun je je heerlijk laten inspireren door duizenden verrassende cadeautips. Als je iets ziet wat je leuk vindt, kun je het bewaren op je lijstjes.
Je kunt gemakkelijk een lijstje maken voor iemand anders of voor jezelf of meer in het algemeen voor vrienden of collega's.

Het team

fede.png

Federica Foroni Lo Faro

Federica droomt er al 10 jaar van een platform te creëren dat mensen echt helpt om aan elkaar te geven. Federica ziet cadeaus als de ‘ultimate vehicle of love’. Ze houdt niet van shoppen, tenzij het voor een ander is. Dan kan ze de hele dag rondstruinen op zoek naar het best passende cadeau. Ze verdiept zich in haar vrienden en ze denkt diep na over wat wel of niet bij ze zou passen en wat ze met een cadeau zou willen vertellen. Eén cadeauherinnering zal ze altijd koesteren: van haar schoolvriendje kreeg ze voor Valentijn een... artisjok. Verpakt alsof het het mooiste boeket van de wereld was!

Jente_Spier.jpg

Jente Spier

Bij Jente staan mensen centraal. Een geboren Chief Attention Officer: de 'A' van Aandacht en het zien van de Ander. Continu bezig met attenties, warme woorden en vol-liefde cadeaus. Als geen ander tevoorschijn getoverd uit onbekende bronnen.Geen wonder dat Jente en Milledoni liefde op eerste gezicht is. Wat Jente aanraakt, bloeit: ze spot veel cadeaus, bijzonder, uniek en verrijkt door haar geef-visie. Verder regisseert zij activiteiten van Milledoni. Workshops, evenementen en de beurzen. Van de stand tot contacten met cadeau-leveranciers. Haar aanstekelijke enthousiasme en geef-talent maken Jente steun en toeverlaat, een onmisbare kracht en inspiratiebron voor de spotters community.

arjan.png

Arjan Scherpenisse

Arjan heeft een bijzondere achtergrond: hij is afgestudeerd in de informatica en aan de kunstacademie. Het resultaat: Magic things (tevens de naam van zijn bedrijf). Hij is verantwoordelijk voor de magic matches van Milledoni. Daarnaast werkt hij voor diverse opdrachtgevers en maakt hij deel uit van het kernteam van Zotonic , het Erlang framework waarmee Milledoni ook is gebouwd.

Valentina

Valentina Ascione

Valentina is de visueel ontwerpster van het eigenwijze design Milledoni. Alles wat ze aanraakt wordt prachtig. Ze werkt (in Italië) voor grote klanten op het gebied van mode (Brioni), design en food. Valentina kan niet wachten tot Milledoni ook naar Italië komt. Wij ook niet.

mandy.png

Mandy Kleewein

Na haar studie Italiaanse Letterkunde werkte Mandy samen met Federica bij Mediamatic. Toen al bleek hun samenwerking gezellig én vruchtbaar en ging met Federica sparren over de ‘inspiratie voor cadeaus’ ideeën, die steeds concreter werden. Kadootje was de projectnaam. Urenlang dacht ze mee met hoe Kadootje eruit moest komen te zien. Nu werkt Mandy als journalist voor verschillende bladen, en doet voor Milledoni het werk dat Federica absoluut niet kan: correct Nederlands schrijven.

femke.png

Femke Schavemaker

Femke begon na haar studie Filosofie als spindoctor van de Staatssecretaris van Cultuur. Daarna maakte ze de overstap naar de (interactieve) reclamewereld waar ze eigenlijk ook een soort spindoctor (adviseur, strateeg en copywriter) voor merken werd. En nu dus voor Milledoni. Federica en Femke vonden elkaar in hun gemeenschappelijke liefde voor de best passende cadeaus en kunnen daar heeeeel lang met elkaar over praten.

Cadeaus in je mailbox

Je maandelijkse cadeau-inspiratie

Milledoni mee

Ben je ook verslingerd aan het bedenken van de betere cadeaus? Ken je de beste shops? Belt iedereen jou om te vragen wat te zullen geven? Draag dan bij aan Milledoni!

Je product of winkel op Milledoni?

Heb je een bijzonder, origineel, sprekend cadeau? Heb je een winkel met de leukste cadeaus? Laat het ons weten.

Doorgeven