1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Over Milledoni

Milledoni helpt je in je zoektocht naar het perfecte cadeau.

Een goed cadeau zegt meer dan 1000 woorden. Maar een goed cadeau luistert nauw. Voor wie is het? Hoe goed ken je deze persoon? Wat wil je uitgeven? Wat is de reden van het cadeau? Van gewoon een sympathiek gebaar tot een blijk van waardering, van een cadeau dat je achterlaat op een cadeautafel tot hét groepscadeau op een huwelijk of jubilieum: Milledoni helpt je op weg naar net dat cadeau dat vertelt wat je wilt vertellen.

Gedreven door een passie voor gepaste, passende cadeaus, struint Milledoni dagelijks het web af naar de betere cadeaus. Daarbij geholpen door de even gepassioneerde community!
Zo kun je op Milledoni zoeken op leeftijd, bedrag, gelegenheid, maar vind je ook de reacties van anderen op een cadeau!

Gevonden wat je zocht?

Als je een cadeau vindt via Milledoni, koop je dat vervolgens bij de webwinkels zelf. Daar betaal je en zij zorgen voor het inpakken en het bezorgen. Milledoni kiest haar partners zorgvuldig! Alle webwinkels zijn betrouwbaar en bieden fijn veel service.

Lijstjes

Op Milledoni kun je je heerlijk laten inspireren door duizenden verrassende cadeautips. Als je iets ziet wat je leuk vindt, kun je het bewaren op je lijstjes. Je kunt gemakkelijk een lijstje maken voor iemand anders of voor jezelf of meer in het algemeen voor vrienden of collega's.

Je product op Milledoni

Onze missie is bijzondere cadeaus te laten groeien! Dit doen we door iedereen te helpen in de zoektocht naar het perfecte cadeau. We kunnen niet ontstaan zonder samenwerkingen met webshops en cadeauproducenten. We werken graag samen met partners die mee willen groeien. Wil je je cadeau onder de aandacht brengen van duizenden cadeauzoekers? Kies voor de Milledoni membership en plaats en promoot je eerste cadeau op Milledoni. Wil je direct beginnen om je product te promoten op Milledoni? Je kunt je hier aanmelden. 

Heb je vragen over het membership of wil je ons gewoon ontmoeten? Plan gerust een call wanneer je dat het beste uitkomt. 

Het team

fede.png

Federica Foroni Lo Faro

Federica droomt er al 10 jaar van een platform te creëren dat mensen echt helpt om aan elkaar te geven. Federica ziet cadeaus als de ‘ultimate vehicle of love’. Ze houdt niet van shoppen, tenzij het voor een ander is. Dan kan ze de hele dag rondstruinen op zoek naar het best passende cadeau. Ze verdiept zich in haar vrienden en ze denkt diep na over wat wel of niet bij ze zou passen en wat ze met een cadeau zou willen vertellen. Eén cadeauherinnering zal ze altijd koesteren: van haar schoolvriendje kreeg ze voor Valentijn een... artisjok. Verpakt alsof het het mooiste boeket van de wereld was!

Rita-Cramer

Rita Cramer

Rita is de Milledoni social expert. Alle mooie Insta en Facebook posts met prachtige creatie komen van haar hand. Rita doet naast social en content veel meer: ze is vol  scherpe ideeën en waardevolle initiatieven. Ze bedenkt campagnes en werkt samen met de Milledoni partners om cadeaus te promoten. Naast Milledoni is ontwerper en uitgever van haar eigen boek “Letters leren is een eitje!”.

Loes Jansen

Loes Jansen

Loes is de eerste contactpersoon voor Milledoni partners. Loes denkt met partners mee en help ze om hun producten als cadeaus extra te promoten. Naast Milledoni vervult  ze uiteenlopende opdrachten en projecten op het gebied van marketing, communicatie & sales voor diverse opdrachtgevers. 

EK

Veerle Fanoy

Jente_Spier.jpg

Jente Spier

Bij Jente staan mensen centraal. Een geboren Chief Attention Officer: de 'A' van Aandacht en het zien van de Ander. Continu bezig met attenties, warme woorden en vol-liefde cadeaus. Als geen ander tevoorschijn getoverd uit onbekende bronnen.Geen wonder dat Jente en Milledoni liefde op eerste gezicht is. Wat Jente aanraakt, bloeit: ze spot veel cadeaus, bijzonder, uniek en verrijkt door haar geef-visie. Verder regisseert zij activiteiten van Milledoni. Workshops, evenementen en de beurzen. Van de stand tot contacten met cadeau-leveranciers. Haar aanstekelijke enthousiasme en geef-talent maken Jente steun en toeverlaat, een onmisbare kracht en inspiratiebron voor de spotters community.

mandy.png

Mandy Kleewein

Na haar studie Italiaanse Letterkunde werkte Mandy samen met Federica bij Mediamatic. Toen al bleek hun samenwerking gezellig én vruchtbaar en ging met Federica sparren over de ‘inspiratie voor cadeaus’ ideeën, die steeds concreter werden. Kadootje was de projectnaam. Urenlang dacht ze mee met hoe Kadootje eruit moest komen te zien. Nu werkt Mandy als journalist voor verschillende bladen, en doet voor Milledoni het werk dat Federica absoluut niet kan: correct Nederlands schrijven.

Valentina

Valentina Ascione

Valentina is de visueel ontwerpster van het eigenwijze design Milledoni. Alles wat ze aanraakt wordt prachtig. Ze werkt (in Italië) voor grote klanten op het gebied van mode (Brioni), design en food. Valentina kan niet wachten tot Milledoni ook naar Italië komt. Wij ook niet.

femke.png

Femke Schavemaker

Femke begon na haar studie Filosofie als spindoctor van de Staatssecretaris van Cultuur. Daarna maakte ze de overstap naar de (interactieve) reclamewereld waar ze eigenlijk ook een soort spindoctor (adviseur, strateeg en copywriter) voor merken werd. En nu dus voor Milledoni. Federica en Femke vonden elkaar in hun gemeenschappelijke liefde voor de best passende cadeaus en kunnen daar heeeeel lang met elkaar over praten.

arjan.png

Arjan Scherpenisse

Arjan heeft een bijzondere achtergrond: hij is afgestudeerd in de informatica en aan de kunstacademie. Het resultaat: Magic things (tevens de naam van zijn bedrijf). Hij is verantwoordelijk voor de magic matches van Milledoni. Daarnaast werkt hij voor diverse opdrachtgevers en maakt hij deel uit van het kernteam van Zotonic , het Erlang framework waarmee Milledoni ook is gebouwd.

Cadeaus in je mailbox

Je maandelijkse cadeau-inspiratie

Milledoni mee

Ben je ook verslingerd aan het bedenken van de betere cadeaus? Ken je de beste shops? Belt iedereen jou om te vragen wat te zullen geven? Draag dan bij aan Milledoni!

Je product of winkel op Milledoni?

Heb je een bijzonder, origineel, sprekend cadeau? Heb je een winkel met de leukste cadeaus? Laat het ons weten.

Doorgeven