1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Dank je wel, juf en meester!

Al eens uitgerekend hoeveel mokken, geurkaarsen en vazen de juf of meester inmiddels in de kast hebben staan? Niet meer geven dus, ze ontvangen liever iets persoonlijks: een mooie herinnering aan het schooljaar, iets wat ze in de klas kunnen hangen of van kunnen genieten. 

 

Elke leerling uit de klas is een vingerafdruk op deze poster. Dit hangt juf of meester volgend jaar in de klas als een aandenken aan een mooi schooljaar. 

original_school-class-fingerprint-gift.jpg

 

Een bloemenabonnement is altijd persoonlijker en origineler dan een eenmalig boeket. Dan denkt de juf dagelijks terug aan haar lievelingsklas. 

bloomon6
  

Met speciale stiften voor glas kunnen alle leerlingen hun naam zetten op deze 6 liter mega-fles bier. Plaats zat.

van bieren-6 liter
 

Je kan het ondertekenen ook professioneler aanpakken en een wijndoos laten bedrukken. Er is een keuze tussen verschillende soorten wijn. 

wijnmettekst

 

Vraag aan alle leerlingen wat hun lievelingsliedje is, verzamel alle titels en geef een cd aan de docent. Zo blijft hij of zij ook nog eens op de hoogte...  

muziek.jpg

 

Bekend, maar success garanteed! Een boekje waarin elke leerling kan schrijven waarom de meester het jaar zo bijzonder heeft gemaakt. Leuk om terug te lezen, heel persoonlijk en een dankbare herinnering.

cover-bedankt-jufmeester-web.jpg

 

Met dit bordje voor in de klas, kan je je meester of juf persoonlijk bedanken. Op de voorkant met de naam, op de acheterkant iets persoonlijks van de klas. Gaat jaren mee op de werkplek!

original_personalised-teachers-thank-you-sign.jpg

 

Welke docent heeft nou geen notitieboekje of agenda van Moleskine nodig? Je kan ze ook personaliseren. 

moleskine meester

 

Dagelijks 30 kinderen in je klas, een jaar lang. Dan is een ontspanninsgmoment op zijn plaats. Met een wellnessbon kan de ontvanger kiezen tussen sauna, massage, beautyproducten of uit eten. 

best-western-italia-hotel-benessere.jpg

 

Voor de liefhebber: M&M's met een boodschap. Je kan de tekst zelf bedenken, je krijgt 18 karakters per chocolaatje. 'Dank je meester!' krijg je er dus op. 

M&Ms gepersonaliseerd

 

Sluit het jaar passend af met een fotoboek. Alle leerlingen leveren foto's in en er is plek genoeg voor persoonlijke teksten. Hier heeft de juf een mooi aandenken aan. 

album-fotografico-con-foto-di-papa-e-bimbi.gif

 

Wil je ook cadeauspotter worden of jouw cadeau-ideeen delen? Laat het ons dan weten en we voegen je cadeaus aan deze lijst. 

 

comments powered by Disqus

Milledoni

Gedreven door een passie voor passende cadeaus, struint Milledoni het web af naar de betere cadeaus, geholpen door een community van cadeauspotters.

Cadeaus in je mailbox

Je maandelijkse cadeau-inspiratie