1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Kerstkaarten met een doel

Nu het kerstseizoen is aangebroken, zoek ik graag naar bijzondere cadeau suggesties. Zo stuitte ik op deze set hele bijzondere kerstkaarten van Designtree die ik graag even deel. 

vluchteling-kerstkaarten

Designtree is een grafische ontwerp studio gerund door art director  Dorien Franken. Designtree’s slogan luidt: We grow ideas, en dat doen ze. Vanuit haar studio in Amsterdam ontwerpt Dorien tijdschriften, kranten en boeken.

Naast werk voor opdrachtgevers, lanceert Designtree minstens een keer per jaar een eigen project dat zeer de moeite waard is. Deze keer is het een set gelimiteerde kerstkaarten, prachtig geïllustreerd en vormgegeven. De serie is ontworpen om bij te dragen aan de vreselijke crisis rondom vluchtelingen. Al geruime tijd wil Dorien iets doen voor de miljoenen mensen die, als gevolg van oorlog, huis en haard hebben moeten achterlaten. Deze 5 kerstkaarten zijn daarop het antwoord.

kerstkaarten-designtree

Als je ze koopt, maak je niet alleen de ontvanger blij, maar   steun je ook een vluchteling! De totale opbrengst namelijk gaat naar Stichting Vluchteling. Kortom, een cadeau dat echt iets teruggeeft. De kaarten worden per 5   verpakt en zijn gedrukt op prachtig Invercote paper 300 g/m².

Ze kosten € 12,50 en zijn in de Designtree webshop te bestellen.

De ideale aanzichtkaart om te sturen aan al je vrienden, kennissen en familie. Veel schrijfplezier en namens Stichting Vluchteling en Designtree bedankt voor je donatie!

designtree-kerstkaarten

designtree-kerstkaarten-vluchtelingen

comments powered by Disqus

Milledoni

Gedreven door een passie voor passende cadeaus, struint Milledoni het web af naar de betere cadeaus, geholpen door een community van cadeauspotters.

Cadeaus in je mailbox

Je maandelijkse cadeau-inspiratie

Deze post gaat over