1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Lingerie: cadeau of cadon’t?

Van bralettes tot balconettes, van strings tot Brazilians. De meeste vrouwen hebben een heuse haat-liefde verhouding met lingerie. Lingerie maakt haar lichaam (nóg) mooier, vrouwelijker en verleidelijker, maar perfecte lingerie vinden is lastig. Lastig voor jezelf én voor een ander. Daarom de grote vraag van vandaag: is lingerie een cadeau of een cadon't?

Wat vinden vrouwen: lingerie cadeau of cadon't?
De meningen over het krijgen van lingerie zijn verdeeld. VROUW hield een Lingerie Enquête onder 631 vrouwen om hun mening over sexy setjes als geschenk te peilen. Wat bleek? Een derde van de VROUW-ondervraagden zou willen dat hij eens met een negligee aan kwam zetten. 'Deed hij dat maar eens', verzuchten zij. Terwijl een ander kwart er echt niet aan moet denken. Zij hebben weinig vertrouwen in de smaak van manlief en zijn blij dat hij zich niet aan deze wonderlijke wereld waagt. 

Beha

Vaak gegeven, weinig gedragen
Lingerie mag dan wel een polariserend cadeau-karakter hebben, toch wordt het verrassend vaak gegeven. In de Lingerie Enquête gaf 45 procent van de vrouwen aan wel eens een sexy setje van hun partner cadeau te krijgen. Het merendeel van deze vrouwen is blij met nieuwe lingerie, al komt dragen er vaak niet van. Slechts 6 procent draagt de lingerie ook daadwerkelijk, vooral voor hem. Bij 4 procent van de vrouwen blijven de pikante pakjes in de kast liggen.

Uit een onderzoek van Ze.nl blijkt dat vrouwen sexy lingeriesetjes vooral geschikt vinden voor speciale gelegenheden. 49 procent trekt alleen dan een sensueel setje uit de kast. 14 procent van de ondervraagde vrouwen bekent dat ze alleen mooie lingerie aantrekt als ze iets gedaan wil krijgen van de man. Oeps!

Lingerie is lastig
Tja, lingerie is en blijft gewoon lastig. Voor vrouwen om zelf te kopen (niet voor niets zoeken we ons leven lang naar dé perfecte beha), maar misschien nog wel moeilijker om te krijgen. Lingerie is namelijk niet alleen een kwestie van smaak, maar ook van perfecte pasvorm en - niet te vergeten - timing. Waar kittig kant je 5-jarige huwelijksnacht compleet maakt, begeeft een nieuwe lover zich op glad ijs als hij op de derde date met een iets te pikant pakje aan komt zetten.

Kanten lingerie

Gouden tip
Onze gouden tip voor het geven van lingerie is simpel, namelijk: shop samen! Stap voor die ene speciale gelegenheid (en nee, dus niet die derde date) samen binnen bij een lingeriespeciaalzaak, kies een lingeriesetje waarin zij zich on top of the world voelt en geniet van het geven. En onthoud, zoals een Duits gezegde luidt: "Voorpret is de leukste pret".

 

comments powered by Disqus

Milledoni

Gedreven door een passie voor passende cadeaus, struint Milledoni het web af naar de betere cadeaus, geholpen door een community van cadeauspotters.

Cadeaus in je mailbox

Je maandelijkse cadeau-inspiratie

Deze post gaat over