1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Milledoni, het verhaal...

M's-groot.png

WAT is Milledoni?
Bij Milledoni, een nieuwe online cadeau-community, draait het niet om het cadeau zelf, maar over de kunst van het schenken van een cadeau. In plaats van een standaard cadeau-website, is Milledoni (Italiaans voor ‘duizend cadeautjes’) een community voor enerzijds mensen die tijd willen investeren in het vinden van het juiste cadeau en anderzijds de aanbieders van de cadeautjes. Cadeauspotters spelen hierbij een belangrijke rol.

HOE is Milledoni ontstaan?
De Italiaanse Federica Foroni Lo Faro loopt al zo'n tien jaar rond met het idee om iets te doen met 'het geven en spotten van cadeaus’. Met Milledoni wilde ze op cadeautjesgebied op gang brengen wat slow food voor het 'beleven van eten' heeft gedaan. Oftewel: meer aandacht schenken aan wat je iemand geeft om zo dichter bij elkaar te komen. De website Milledoni helpt je zodoende om een eenvoudige manier gepaste cadeau's te vinden.

Voor WIE is Milledoni?
In principe voor iedereen, dus van 0 tot en met 100. Maar met name de mensen die 'geven om het geven' zijn uiteindelijk toch de werkelijke doelgroep. Mensen die niet een cadeau snel tussendoor willen kopen en geven, maar mensen die juist met aandacht én plezier iets willen geven. En dat kunnen wel weer mensen zijn van alle leeftijden...

Het DOEL van Milledoni?
Een goed cadeau zegt meer dan 1000 woorden. Maar een goed cadeau luistert nauw. Voor wie is het? Hoe goed ken je deze persoon? Wat wil je uitgeven? Wat is de reden van het cadeau? Milledoni helpt je op weg naar net dat cadeau dat vertelt wat je wilt vertellen.

Tot aan de feestdagen wordt er hard gewerkt om het assortiment op de site zo compleet mogelijk te maken met, ook op het gebied van kinder- en culturele cadeaus bijvoorbeeld. Hoe mooi zou het zijn wanneer je met behulp van Milledoni een cadeau weet te geven waarmee je echt iemand raakt?

comments powered by Disqus

Milledoni

Gedreven door een passie voor passende cadeaus, struint Milledoni het web af naar de betere cadeaus, geholpen door een community van cadeauspotters.

Cadeaus in je mailbox

Je maandelijkse cadeau-inspiratie

Deze post gaat over