1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Wat betekent Milledoni?

We krijgen regelmatig de vraag waar het woord Milledoni nu precies voor staat. Het Italiaanse woord is eigenlijk een samentrekking van twee woorden: mille en donare. Mille betekent 'duizend' en het werkwoord donare staat voor 'geven' of 'schenken'. Zo bezien, kan je zeggen dat Milledoni “duizend manieren van geven” betekent.

Geven om het geven
De website Milledoni is dan ook bedoelt voor de mensen die geven om het geven. Voor mensen die cadeaus als een gelegenheid zien om hun liefde en aandacht voor iemand te uiten. Het geven van een goed cadeau is immers al een cadeau an sich én zegt ook zo veel meer dan 1000 woorden.

Ontdek de leukste cadeau-ideeën
Hierdoor is Milledoni niet zómaar een cadeau-website. Het is immers geen webshop. Op Milledoni kan je juist de leukste cadeau-ideeën vinden die door een groep van cadeauspotters zijn gespot. Echt alleen de werkelijk sprekende cadeaus worden gespot en geplaatst op Milledoni. Heb je het perfecte cadeau gevonden op Milledoni.nl? Dan leidt de website je door naar de webshop waar het product of de belevenis gekocht kan worden.

Benieuwd naar hoe het idee voor Milledoni is ontstaan? Ga dan snel naar deze pagina, waar we het verhaal van de zogenaamde 'Sospeso' uit de doeken doen. 

b8b323426aaa05a4c56e3a8e662703ca.jpg

comments powered by Disqus

Milledoni

Gedreven door een passie voor passende cadeaus, struint Milledoni het web af naar de betere cadeaus, geholpen door een community van cadeauspotters.

Cadeaus in je mailbox

Je maandelijkse cadeau-inspiratie

Deze post gaat over