1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Workshop Wrap a Gift bij event Da Gustare

workshop inpakken milledoni da gustare.png

De workshop is lekker praktisch en je kunt meteen aan de slag met het inpakken. Er worden een aantal inpaktechnieken getoond. Je kunt ter plekke ook jouw culinaire cadeaus die je tijdens het event hebt gekocht op een originele manier wrappen en versieren. 

AmsterdamDaGustare is ingericht als een Italiaanse lounge-bar, waar je heerlijk kunt eten, drinken en meer over Italie proeven: wijn- en olijfolieproeverijen onder de begeleiding van Italiaanse sommeliers, workshops verse pasta, gratis lezingen over voedselallergieën en een culinaire ontdekkingstocht door Italië om kennis te maken met heerlijke streekgerechten. Ook de kinderen worden bezig gehouden met diverse activiteiten.

De workshop is gratis.

De toegang tot het event is € 27,50, incl. het buffet van heerlijke antipasti en pastagerechten, het evenement en een Mediamatic-lidmaatschap van een maand. We hebben als Milledoni korting op de toegang kunnen regelen! Voer bij inschrijving de code MILLEDONI in. Informatie over het programma en de inschrijving vind je op Amsterdam Da Gustare

Milledoni cadeauspotters en volgers (via Facebook) krijgen gratis toegang bij het event!

Wil je je alvast voor een gratis toegang aanmelden of een plek reserveren voor de workshop? dat kan via Eventbrite.

comments powered by Disqus

Milledoni

Gedreven door een passie voor passende cadeaus, struint Milledoni het web af naar de betere cadeaus, geholpen door een community van cadeauspotters.

Cadeaus in je mailbox

Je maandelijkse cadeau-inspiratie

Deze post gaat over