1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Hoe oud is Sinterklaas boek

Hét sinterklaasboek voor 6+!

Het ideale schoencadeau voor gelovige én ongelovige kinderen…..

Zes eigentijdse en sympathieke Sintverhalen met informatieve weetjes achterin. Ouders, opa's en oma's zijn ook dol op deze weetjes. Leuk en leerzaam! Om uit voor te lezen of zelf te lezen.

Dit sinterklaasboek is nu eens niet bedoeld voor de allerkleinsten, maar voor kinderen op het grensvlak van geloven en niet geloven. De bekende vragen die twijfelende kinderen kunnen gaan stellen komen in het boek voor. Veel antwoorden worden gegeven, maar niet alle… Waarom gaat Sinterklaas nooit dood. Opa is toch ook …Waarom zetten we eigenlijk onze schoen? Vieren kinderen in andere landen ook ...? Waarom zijn de Pieten niet meer allemaal zwart?

De paperback ligt makkelijk in de hand, heeft een gladde aansprekende kaft met chique flappen en is werkelijk prachtige geïllustreerd door Barbara de Wolf. De illustraties in het boek prikkelen de fantasie. De tekeningen zijn heel verrassend en kleurrijk.

 

Gesigneerde exemplaren 

Voor Hoe oud is Sinterklaas? signeerde de schrijfster Bette Westera een aantal exemplaren die te koop zijn op de website www.hoeoudissinterklaas.nl.

 

Daarom dit cadeau

Voor kinderen van 6 tot 11 jaar, die zich langzaam gaan afvragen hoe-het-nu-precies-zit-met-de-sint.

Goed om te weten

Bette Westera de schrijfster van dit boek won onlangs de Gouden Griffel! Voor wie een uniek cadeau wil geven: er zijn ook een aantal door Bette Westera gesigneerde exemplaren beschikbaar!