1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Houten vrachtwagen met raceauto's

Rode houten raceauto transporter met beweegbare laadkleppen en 2 raceauto’s.

Deze raceauto transporter met raceauto’s van Ikonic Toys is voor iedereen die graag met veel lawaai door de kamer raced! Zeker als er ook nog een houten treinbaan voorhanden is, want deze auto’s rijden het best op houten (trein)rails. Bouw een circuit, laad de auto’s uit en tel af! De vrachtwagen heeft twee beweegbare laadkleppen, waarbij de bovenste op z’n plaats wordt gehouden met een magneetverbinding. De vrachtwagen en auto’s zijn gemaakt van FSC gecertificeerd hout.

ikonic-toys-houten-raceauto-transporter

ikonic-toys-houten-raceauto-transporter-met-twee-r

De houten banen worden ontworpen en vervaardigd in Nederland en zijn gemaakt van duurzaam gekapt FSC gecertificeerd hout. Ook hebben ze de testen van de European Toy Safety Directive 2009/48/EC goed doorstaan en dus veilig.

De rails van dit houten speelgoed is ook te koppelen aan de rails van andere merken. Zo kan dit cadeau makkelijk gegeven worden aan een kindje dat al een trein- of racebaan heeft voor het creëren van een extra grote baan. 

 

 

Daarom dit cadeau

Voor ieder kind dat met de houten treinbaan speelt, maar ook met auto’s, en soms tegelijk. Ook voor kindjes die het spelen met een trein of raceauto willen combineren en voor ouders die ondanks toevoeging van speelgoed in de huiskamer hun interieur smaakvol willen houden.

Goed om te weten

Past op de houten treinrails, die het kindje mogelijk al heeft, zoals die van de IKEA, Brio, Eichhorn of Thomas de Trein.