1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

iPad DJ controller van Numark

DJ-controller van gerenommeerd merk Numark voor iPad. Ook geschikt voor iPhone en PC.

Jaloers kijken we naar Armin van Buuren, Tiësto en Hardwell, als zij zalen en stadions massaal in beweging brengen. Maar ook deze DJ's zijn 'klein' begonnen. Voor alle aspiranten én mensen die gewoon lekker plaatjes willen draaien op een buurtfeest, is de Numark iDJ Live II een perfect instapmodel. Zijn vorige versie, de Live I, werkt alleen met een iPhone of iPad, maar deze opvolger kun je ook op een PC aansluiten. 

Op je PC, iPhone of iPad staat de muziek en zie je wat er gespeeld wordt, met de DJ-controller bedien je alles. Numark staat bekend om zijn DJ-apparatuur, en heeft ze in alle soorten en prijzen. De iDJ live II is een mooi instapmodel met al heel veel mogelijkheden. Degene die dit cadeau krijgt, zal zich niet hoeven schamen op welk feestje dan ook. Wel goed oefenen van tevoren natuurlijk!

Daarom dit cadeau

Beginnende DJs of mensen die het leuk vinden om af en toe op feestjes muziek te draaien zullen dit een topcadeau vinden.

Goed om te weten

De controller heeft een PC, iPad of iPhone nodig om de muziek af te kunnen spelen. De gelukkige ontvanger van het cadeau moet dus wel een van die apparaten hebben.