1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Kaascadeau

Lekkere kaas met smaak, gemaakt door echte boeren.

Boerenkaas is lekker en origineel. Deze kaas komt rechtstreeks van de boer. En zij zijn voor dag en dauw met hun koeien in de  weer om de lekkerste kaas te maken. Elke boer maakt zijn kaas op traditionele bereidingswijze, zonder fabriek en volgens authentiek recept. Want verse boerenkaas smaakt gewoon lekkerder.

Welke boerenkaas geef jij cadeau? Er is keuze uit jong belegen, belegen, oude kaas, pepermix, Italiaanse kruiden en komijnekaas.

 Speciaal voor V-day:

Bestel een lekker kaascadeau voor jouw geliefde, beste vriend(in), buurman of maatje. Vul de code VALENTIJNSKAAS in en ontvang 15% korting op alle kaascadeaus. En neemt de ontvanger daarna een kaasabonnement? Dan wordt de eerste levering met 50% korting geleverd. Dat is pas lief!

valentijn cadeau kaas

Daarom dit cadeau

Met een kaascadeau geef je kaas met smaak. Ideaal als toevoeging aan jouw perfecte Valentijnsmoment, bijvoorbeeld dat fijne borrelmoment met een lekker drankje en een kaasplank.

Goed om te weten

Het kaascadeau komt rechtstreeks van de boer, is vers verpakt en wordt geleverd in een brievenbusdoosje via de brievenbus. Vul de code VALENTIJNSKAAS in en ontvang 15% korting op alle kaascadeaus. En neemt de ontvanger daarna een kaasabonnement? Dan wordt de eerste levering met 50% korting geleverd.