1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Krat op bagagedrager: Kratvast

Kratvast oranje

Click-on systeem om veilig een bierkrat op de fiets te vervoeren.

Je ziet ze vaak op straat fietsen: mensen die moedige pogingen doen om een krat van de winkel naar huis te brengen. Op het stuur, of met één hand achterop de bagagedrager. Onhandig, en ook nog eens gevaarlijk.

Hier is een oplossing voor: Kratvast. Kratvast is een soort beugel die je eenvoudig op je bagagedrager vastklikt. Omdat een bierkrat een holte heeft in het midden, kan het krat precies over de beugel geplaatst worden, en zit het stevig vast. Veel gedoe om een krat bier op je fiets mee naar huis te nemen? Dan is de oplossing van Kratvast een leuk en betaalbaar cadeau. Zie de (leuke) video hieronder hoe het precies in zijn werk gaat.

Blokker heeft hem (uiteraard) in oranje. Mocht je hem in het zwart of wit willen, dan kun je hem op de site van Kratvat.com bestellen. 

Daarom dit cadeau

Mensen die op een fiets zijn aangewezen om bierkratten van de winkel naar huis te brengen, zullen dit een ideale oplossing vinden.

Goed om te weten

De Kratvast is geschikt voor de kratten van de meest gangbare biermerken. Controleer of dat ook geldt voor het favoriete biermerk van degene voor wie het cadeau bestemd is en of de ontvanger een fiets met bagagedrager heeft...