1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Pizzaoven/Pizzapan

Een pizzaoven en pizzapan in één en je hebt zo een pizza op tafel.

In 4-5 minuten tover je met deze fraai vormgegeven pizzaoven, pizzapan de lekkerste pizza’s op tafel. Je kunt er zowel zelfgemaakte pizza’s in bereiden als diepvriespizza’s. De unieke, gecertificeerde ovensteen is gelijk aan die in de houtgestookte pizzaovens worden gebruikt. 

In 10 minuten tijd wordt de oven tot 400 graden verwarmd, daar waar een gemiddelde oven een maximale waarde bereikt van 250 graden. Vervolgens een pizza erin en 4-5 minuten later is het genieten! De machine is van rood metaal, en de veilige dekselrem zorgt ervoor dat de deksel niet terugvalt. Verder zorgt de zwarte greep bovenop de deksel ervoor dat je de deksel veilig kunt openen, ook al is de binnenzijde heet. De oven voldoet aan de laatste EU veiligheidseisen.

De temperaturen bij benadering:
Stand 1: 265° C
Stand 1½ : 296° C
Stand 2: 354° C
Stand 2½: 380° C
Stand 2¾: 400° C
Bij de hoogste stand, stand 3, werden temperaturen van meer dan 400 graden bereikt. Een goed gebakken pizza gegarandeerd! 

Garantie: 2 jaar

De diameter van de steen is circa 31 cm, waardoor er zowel huisgemaakte pizza's als diepvriespizza's in kunnen worden afgebakken. Ook kun je er op een lagere stand zelfs taarten, broodjes of lasagne in bakken. 

De pizzaoven is bovendien een hit op Italiaans getinte avondjes. Italiaans muziekje, lekkere Valpolicella of Pinot bianco en je laat eenieder meegenieten van een versgebakken pizza. Het Ferrari-rode wondertje kan grote productie zonder problemen aan, dus zelfs zakelijk is het te gebruiken.

Gespot in een artikel van het NRC Handelsblad 15 augustus 2008. Zeer positief beoordeeld door culinair journalist Wouter Klootwijk. 

Ook op BNR Nieuwsradio werd de pizzaoven als "briljant" beoordeeld; is de link niet meer beschikbaar, download dan de MP3 (5 MB). 

Lees ook het artikel uit Het Financieele Dagblad. 

Bekijk een impressie van de pizzaoven/pizzapan!

Daarom dit cadeau

Voor de pizzaliefhebber die niet van diepvriespizza's houdt. Met dit apparaat maak je écht lekkere pizza's.

Goed om te weten

Er kan eventueel ook brood of lasagne in worden gemaakt.

18
vanaf € 32,50
Vind ik leuk Zet in lijstje