1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Printbare maskers

Een mooi masker kun je ook zelf in elkaar zetten met Wintercroft maskers!

Hoe werkt het?

14242510499_4b6a9bf42f_o

Download

Kies je maskers en bestel. Na aankoop kun je de templates direct downloaden als PDF. Dat betekent geen extra vervuiling bij het versturen en verschepen van alle templates wereldwijd. Ook betekent dit dat je direct toegang hebt tot de bestanden, dus je hoeft niet wachten op de postbode.

Print

De templates zijn op verschillende formaten papier of karton af te drukken. Selecteer de juiste printerinstellingen en je bent klaar om je masker te printen. Deze kun je vervolgens op karton plakken of direct op karton afdrukken als jouw printer dat toelaat.

Uitknippen & in elkaar vouwen

Knip uit, nummer, en vouw je masker volgens de instructies. Gebruik plakband, tape of papierlijm om je masker in elkaar te zetten. Je kunt je vervolgens helemaal uitleven met stiften, verf, stickers, glitters, collage of paintbrush. Maak de masker helemaal volgens jouw artistieke inval!

Daarom dit cadeau

Voor ieder die nog een kind is of een klein kind in zich heeft. Voor verkleedfeestjes, carnaval, of zomaar tijdens het spelen. Maar ook leuk voor verzamelaars van bijzondere papieren objecten.

Goed om te weten

Zorg dat de ontvanger een printer in de buurt heeft, of print de maskers zelf vooraf uit als je het als cadeau geeft.