1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Sokken abonnement

Een kleurrijk sokkenabonnement.

Ken of ben jij iemand die het onwijs fijn vindt om toffe sokken te dragen? Dan is dit sokken abonnement écht iets voor jou. Voor een bedrag van €6,- per maand bezorgen Sok & Sok de meest originele, unieke, en kleurrijke sokken bij jou op de deurmat. Het enige wat je hoeft te doen? Aanmelden! Zo krijg je elke maand weer een nieuw paar sokken, en zal het elke keer weer een verrassing zijn. Het leuke is dat je dit abonnement natuurlijk aan jezelf kunt geven, maar net zo goed aan een ander! Een ander pluspuntje is dat deze sokken uitzonderlijk voor abonnees worden ontworpen, dus je zult ze nergens anders kunnen vinden.

Sok & Sok is zelf opgericht door drie vrienden die hun passie voor kleurrijke sokken met elkaar deelden. Nadat zij velen complimenten hadden ontvangen voor hun zelf ontworpen sokken, besloten ze dat zij dit dus ook eens wilden delen met de rest van de wereld!

Jong of oud, man of vrouw, deze vrolijke sokken fleuren iemand gelijk op! En het is weer eens iets anders dan een simpele cadeaubon.