1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Super socks

De babysokjes die wel blijven zitten

Babysokjes zijn zo schattig, maar door veel mensen worden ze zo nu en dan toch echt verfoeid. Je komt thuis en je kindje heeft nog maar een sokje aan.. Of alle was is gewassen, maar op de een of andere manier valt er niet meer van elk printje een compleet setje te maken. Het bergje eenling-sokken naast de wasmand stapelt zich op.

Minimaki heeft voor moeders en vaders van jonge kinderen, die dit herkenbaar vinden, een mooi babysokje ontworpen. De babysokken bevatten een slimme 'blijf zitten zone'. Deze ingebreide zones zorgen voor een ideale pasvorm waardoor de sokjes goed en lekker blijven zitten. Gewone, comfortabele babysokken, maar dan slimmer. Vooral een erg geschikt cadeau voor een pasgeborene (met hele kleine, wiebelige voetjes)

Nooit meer koude voetjes

De baby hoeft geen koude voetjes meer te hebben omdat de sokjes niet meer afzakken :-). De slimme sok zorgt ervoor dat uittrappen niet meer lukt.

Nooit meer op zoek naar sokjes

Op de meeste rare plekken worden babysokjes teruggevonden :-). Op het kinderdagverblijf, in het bos, in de auto, op de kinderboerderij overal vind je babysokjes terug. Dit inspireerde Minimaki om een babysokje te ontwerpen welke de baby niet kan uittrappen.

 

Daarom dit cadeau

Voor degene die (net als iedereen) dikwijls op zoek is naar die kleine vermiste babysokjes

Goed om te weten

Gewone, comfortabele babysokjes maar dan veel slimmer!