1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Threadless Shirts

De tofste t-shirts met te gekke prints van Threadless!

Kende je Threadless nog niet? Dan wordt het nu tijd! Bereid je maar vast voor, want zodra je op de site komt ga je de tijd vergeten. Er is namelijk heel...veel...keus. T-shirts, hoodies, kinder-en baby shirts met de leukste prints en designs, allemaal exclusief ontworpen door de Threadless-creative community. 

Hier kun je stemmen op designs, maar ook je eigen artwork uploaden. Het is eigenlijk gedeeltelijk een crowdfunding-systeem. De prints met de meeste stemmen en funding worden ook daadwerkelijk op de shirts afgedrukt en in de collectie opgenomen. 

Zelfs leuk voor de aller-allerkleinsten: 

1272x920onesie_babies_02

Daarom dit cadeau

Met de unieke prints van Threadless onderscheidt je je van de rest. Voor mensen die een statement willen maken, liefhebbers van mooie illustraties en quirky prints is een Threadless ideaal als Sint-, Kerst-, verjaardags- of zomaarcadeau!

Goed om te weten

Alle shirts zijn ontworpen door een grote community van vormgevers en kunstenaars die Threadless rijk is. Maar, ook jij kunt je werk insturen en meedoen aan de Threadless-challenges, en wie weet wordt jouw illustratie opgenomen in de tshirt-collectie!