1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Verse, biologische kindervoeding

Madaga maakt en bezorgt een diversiteit aan echt kindereten.

Het goochelen met tijd, prioriteit en kwaliteit is helemaal van nu. Met dit kraamcadeau geef je gemak, tijdwinst, aandacht en liefde aan de ouders en het kind. Als het eten er al is, is er meer tijd en rust voor elkaar.

Madaga kookt sinds twee jaar verse maaltijden en tussendoortjes die snel kunnen worden klaargemaakt. De extra luxe zit in de gratis bezorging of dat nu thuis, op kantoor, de crèche of ergens anders is.

Voor baby's 6+ maanden en 12+ maanden kan een proefpakket cadeau worden gegeven. Een proefpakket bestaat uit een koeltasje met vier favorieten van de eigen koks, klaar voor een 'kritische' smaaktest.

Alle voeding is gemaakt met verse, biologische ingrediënten. De recepten van Madaga zijn met een diëtiste samengesteld voor een optimale balans aan voedingsstoffen. De gerechten hebben geen toevoegingen, e-nummers/ smaak- en kleurstoffen en zout en zijn acht (8) dagen houdbaar in de ijskast. 

Menukaart Madaga:

  • Groente- en fruithapjes
  • Ontbijtjes
  • Tussendoortjes
  • Maaltijden
  • Groentensauzen
  • Broodspreads

 

 

 

 

Daarom dit cadeau

Voor de drukke, jonge ouders die mooi, gezond en gevarieerd eten voor hun kind(eren) en zichzelf belangrijk vinden en wat extra hulp kunnen gebruiken.

Goed om te weten

Aan de (groot)ouders of oppas heeft Madaga ook gedacht. Via de site kan tegelijkertijd besteld worden 'Uit de keuken van Maass'. Gratis bezorging.

Ontdek nog meer