1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Het vriendenboek voor grote(re) mensen

Een vriendenboek voor volwassenen.

Te volwassen voor een vriendenboek? Dat ben je nooit, als je Elise de Rijck, auteur van 'Het vriendenboek voor grote(re) mensen' vraagt. Na het succes van 'Het Bucketlist Boek' besloot zij zich te wagen aan een vriendenboek. Niet voor kinderen. Nee, voor volwassen, zeg maar 'grote(re) mensen'. Het idee is simpel: geef het boek aan vrienden, zij vullen de soms wat gênante vragen in en geven het weer verder. Ken je de (fantastische) film 'Pay it Forward'? Nou, dit is precies hetzelfde principe, maar dan in boekvorm!

Vriendenboek in gebruik

'Het vriendenboek voor grote(re) mensen' is een vriendenboek met een knipoog. Vol hilarische quotes over vriendschap, opdrachten en met invulvragen zoals 'Dit heb ik het laatst gegoogeld', 'Ik denk dat jij een goede ... zou zijn' en 'Dit is de titel van de film van je leven' leer je je (beste) vrienden nog beter kennen en groeien jullie weer een beetje dichter naar elkaar toe. Je ontdekt zelfs welke kleur tandenborstel je partners in crime hebben. Had je altijd al willen weten, natuurlijk. 

Het vriendenboek quote

Onder het mom 'Shared joy is double joy' is dit vriendenboek het ultieme vriendinnencadeau. Het is al een feestje om te krijgen, maar een nog groter feest om delen met iedereen die je lief is. Word weer even kind, groei nog dichter naar elkaar toe en vier de vriendschap (samen met al 850 anderen die het geluk hadden dit boek te ontvangen en hun gezamenlijke geluksmomenten delen met #hetvriendenboek)! 

Tip van Elise: "Geef een volledig ingevuld boek aan iemand cadeau (of leg het naast het toilet zodat je gasten iets te doen hebben tijdens het *je weet wel*.)"

Daarom dit cadeau

Alles over je vrienden te weten komen en dan samen de slappe lach krijgen. Met 144 pagina's vol out-of-the-box en soms gênante vragen is dit hét cadeau voor de (nieuwsgierige) sociale vlinder in jouw familie of vriendengroep. Want ach, wanneer ben je nou echt volwassen?

Goed om te weten

Het vriendenboek is meer dan een vriendenboek alleen. Leuke (online en offline) opdrachten die je samen met je vrienden kunt doen, krijg je er gratis en voor niets bij.