1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

De cadeaubon: een cadeau of een cadon’t?

Cadeaubon, waardebon, kadopas, cadeaukaart, giftcard. Geef het beestje maar een naam. Niks tegen de Bongo-, Bijenkorf- of Bioscoopbon, niks tegen cadeaubonnen als zakelijk geschenk of voor tieners met een klein budget. Maar als persoonlijk cadeau vinden we het een béétje laks.

Het plezier van de ontvanger én voor gever. We willen de jarige, zieke, pasgetrouwde, geliefde of lieve buur graag aandacht geven. En dat geef je toch niet met een bon?

Eind vorige maand publiceerde de Consumentenbond een artikel over cadeaubonnen. Uit onderzoek blijkt dat er regelmatig beperkingen aan kleven: variërend van een té korte geldigheidsduur tot het in rekening brengen van extra kosten. Dat klinkt al meer als een straf dan een cadeau.

Nee, wij zijn niet anti-bon. Wij zijn anti-onpersoonlijk. Natuurlijk is het geven (en krijgen) van een giftcard af en toe prachtig. Maar doe het dan anders, maak het bijzonder en maak 'm zelf.

Milledoni cadeaubon.jpg

Laat je fantasie de vrije loop, leef je in de ontvanger in en neem de tijd. En heb je echt twee linkerhanden of geen greintje fantasie? Dan heeft Milledoni nog altijd alternatieven in petto. Zoals de Museumkaart, een Artis- of Blijdorp abonnement. Wat dacht je van een een drumles, een klusser aan huis of samen overnachten in een Yurt?

Moraal van het verhaal: let op dat de cadeaubon geen al te belachelijke voorwaarden en restricties kent en maak het persoonlijk. Anders kun je net zo goed geld geven. 

Heb jij sprankelende inspiratieb(r)onnen? Laat het ons dan weten. 

 

 

 

comments powered by Disqus

Milledoni

Gedreven door een passie voor passende cadeaus, struint Milledoni het web af naar de betere cadeaus, geholpen door een community van cadeauspotters.

Cadeaus in je mailbox

Je maandelijkse cadeau-inspiratie

Deze post gaat over