1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Geef eens geen wijn, maar bier cadeau!

'Bier is hot, net als wijn. Vooral speciaalbier. En bier heeft humor, wijn is serieuzer en qua smaak beperkter'. Aan het woord is Jeroen van bierenspeciaalwinkel van Bieren. 

Vaderdag bier pakket.png
Speciaalbieren zijn niet meer weg te denken in Nederland en het team van Van Bieren (Jeroen, Joost, Henriette en Menno) miste een eigentijdse omgeving waar je bieren kunt ontdekken. Zo ontstond begin dit jaar de laagdrempelige  winkel, zowel fysiek als online, waar je verschillende bieren leert kennen.

van bieren familie
Zo werkt het: Elk familielid van Van Bieren (Arie, Joke, Sam, Cor, Rinus en Betty) vertegenwoordigt een gebruiksmoment: wanneer smaakt welk bier het lekkerst? Arie gaat over de borrel, Sam biert in de zon, en Betty drinkt bij het eten. De bieren zijn dus niet op smaak of land gesorteerd, maar op gebruiksmoment. In de zon smaken frisse en fruitige bieren het lekkerst; bij andere momenten passen meer volle en zwaardere bieren. 

van bieren-joke
Onze familiefavoriet is zebra Joke, want die gaat over de cadeaus. Als je bier cadeau geeft, helpt Joke je dus met de vraag: voor welke drinkgelegenheid is het? Waar houdt de ontvanger van? Joke geeft graag grote flessen, giftboxes en vers getapt bier cadeau. Een fles vers getapt bier kun je overigens alleen in de winkel kopen (of laten koerieren). Joke heeft nog een verrassing in petto: ze pakt de cadeaus met haar eigen verpakking in. Mooi om te geven dus. 

Een ander origineel cadeau is een proeverij. Je proeft bieren, krijgt uitleg en probeert bier & food combinaties.

Jeroen zei het al: bier is hot. Dus ook als het om geven gaat!

www.vanbieren.nl

[email protected]

 

Van Bieren Amsterdam                  

Van Woustraat 101bg                     

020-3345966                                  

 

Van Bieren Utrecht

Nachtegaalstraat 65

030-6332929

Gespotte cadeaus bij deze post

comments powered by Disqus