1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Milledoni workshop 'Ik kook van jou'

banner_blog-02-1.png

Heb je als man nog geen idee hoe je je geliefde dit jaar gaat verrassen met Valentijn? Máár weet je wel al dat het in ieder geval geen hartjes-sleutelhanger of een andere olijke Valentijn-gadget wordt zoals ieder jaar weer wordt gepromoot in de bladen en in de winkels? Hoe zorg je dan dat je toch met een origineel en persoonlijk cadeau aankomt bij je (potentiële) lief? Ook als je geen ster bent in de keuken….?

Je kan dan natuurlijk naar heel romantisch uit eten gaan, maar hoe mooi zou het zijn als je zelf in je eigen huis een sterren-diner organiseert ‘a lume di candela’? Een man die zich voor je uitslooft in de keuken is immers pas echt onweerstaanbaar...

Omdat liefde nu eenmaal door de maag gaat, organiseren wij op zaterdag 8 februari een speciale workshop ‘Ik kook van you’ om je geliefde te verrassen met een uniek culinair cadeau. Helemaal door jouzelf gemaakt! Sandra, de kok van het Italiaanse restaurant L’Ozio in hartje Amsterdam en met járen kookervaring (ze is inmiddels al 72 jaar!), gaat je begeleiden in alle stappen voor de bereiding van de meest heerlijke gerechten.

Ook aan de ambiance wordt gedacht. Voor de aankleding van de tafel (verzorgd door stijlmeisje.com) en de perfecte playlist geven we  die middag ook tips. En vanzelfsprekend krijg je de recepten, de wijnlijst en het volledige boodschappenlijstje ook mee naar huis. Zo kan je je lief met Valentijn verrassen met een wel heel persoonlijk, hemels etentje bij kaarslicht.

Wat je meekrijgt:

  • Door jou zelfgemaakte gnocchi, pesto, dessert (sbrisolona)
  • Lijst van wijnen, geadviseerd voor sommeliers
  • Boodschappenlijst
  • Muzikale tips
  • Een verrassende goodiebag met gratis producten en kortingen

Benieuwd naar hoe het er tijdens een Cook Your Gift Workshop aan toe gaat? Bekijk hier dan de sneak preview van de workshop tijdens de introductie in december met foodbloggers. 

Schrijf je je nu in!

Locatie:   l’Ozio , Ferdinand Bolstraat 26, Amsterdam
Datum & tijd:  Zaterdag 8 februari, 14.00 - 17.00 u
Voor wie:  mannen

Prijs:  € 55,- p.p. Voor de Facebook volgers van Milledoni en klanten van l’Ozio kost de workshop € 45,- .

Deelname: inschrijving kan online via Eventbrite.

comments powered by Disqus

Milledoni

Gedreven door een passie voor passende cadeaus, struint Milledoni het web af naar de betere cadeaus, geholpen door een community van cadeauspotters.

Cadeaus in je mailbox

Je maandelijkse cadeau-inspiratie