1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Weer sokken voor Vaderdag?

Een cadeau voor Vaderdag is voor kleine kinderen makkelijk: een knutselwerkje op school en pappa is tevreden. Maar wat als je te oud bent voor knutselwerkjes of als je hem ook iets daarnaast wilt geven? Vaderdagcadeaus zijn makkelijk te vinden! 

 

1) Altijd weer die sokken en dassen

Natuurlijk is elke vader anders. De één houdt van sporten en is graag buiten terwijl de ander liever binnenblijft en kookt. Maar hoe verschillend iedereen ook is, sokken zijn altijd een goed cadeau. Geen standaard sokken zonder fantasie, maar de hippe variant met kleurtjes en gekke patronen, zoals het Vaderdag Giftpack van Happy Socks. 

happy socks vaderdag 1

Voor vaders die al hip uit zichzelf zijn, kan je denken aan een gebreide das van Topman.

gebreide stropdas

 

2) Bier, bbq en chocola, daar kunnen de meeste vaders wel wat mee

Veel vaders houden van bier. Dat kan hij ook zelf brouwen: met een bierbouwpakket van de Brouwmarkt kan je snel van start.

bier-brouwen-voor-starters1

 

Met dit handboek voor de perfecte steak weet jouw vader 'wat elke man moet weten over biefstuk bakken'. 

handboek voor steak

 

En als hij dan toch perfecte biefstukken gaat bakken, heeft hij wel goed gereedschap ervoor nodig, zoals de 18-delige barbecueset van Leopold Vienna.

leopold vienna barbecue set

Meer een zoetekauw? Bij Tony’s Chocolonely kan je je eigen vaderdagverpakking voor een chocoladereep ontwikkelen. Of je gebruikt hun standaard Vaderdagwikkel.

tony-chocolonely-vaderdag

 

3) Dingen doen: kiten, surfen en scheuren in een Porsche
Veel vaders dromen van een mooie Porsche, maar om er een keer in te rijden is ook al iets. Geef hem daarom een ritje in een Porsche cadeau, dat gaat hij zeker nooit meer vergeten.

porsche.jpg

 

Wil je iets anders onvergetelijks geven om te doen, dan kan je denken aan een kitesurf introductie lesPas wel op! Als hij eenmaal kennis heeft gemaakt met deze sport zie je hem steeds minder vaak omdat hij op het water staat.

kitesurfles-1-200x200.jpg

 

Surft je vader al, dan kan je een omkleedponcho geven met een leuk printje. Dit is een handige poncho die ervoor zorgt dat je het niet koud krijgt als je je omkleedt op het strand.

Mystic-Header-Men-Technical-Tops-1_1455108279

 

 

4) Dingen maken: handige vaders geef je DIY-gifts

Is je vader handig en klust hij graag? Geef hem een handleiding om zelf design meubels te maken.

Hartz_IV_Moebel

 

Of ga op een regenachtige dag zelf met hem aan de slag om samen een Lego-pakket te bouwen. Dit is een brandweerwagen, maar er zijn veel mogelijkheden (vliegtuigen, treinen, huizen, auto's) in verschillende prijscategorieën.

lego brandweer

 

Zit het juiste cadeau er voor jouw vader niet bij? Dan kan je altijd op de site kijken voor andere ideeën.

Alvast een heel fijne Vaderdag!

 

Kijk ook naar

comments powered by Disqus

Milledoni

Gedreven door een passie voor passende cadeaus, struint Milledoni het web af naar de betere cadeaus, geholpen door een community van cadeauspotters.

Cadeaus in je mailbox

Je maandelijkse cadeau-inspiratie