Volg ons
Een biefstukje bakken kan iedereen. Maar hoe bak je de perfecte steak? Waarop moet je letten bij de slager? Hoe krijg je een knapperig goudbruin korstje? Wil je je steak rare, medium of well done? Hoe maak je een fraai ruitje in een vetgemarmerde Aberdeen Angus-rib eye van de grill? Wat is het verschil tussen de bereiding van een vuistdikke chateaubriand en die van een rosé gegaarde entrecote? Welke koekenpan gebruik je? Bak je het best in boter of in olijfolie? Wat is dry-aging eigenlijk? En hoe maak je nu zo'n ouderwets lekkere jus voor een biefstuk met witbrood? Vragen waarop het Handboek voor de perfecte steak definitieve antwoorden geeft.
Inclusief 25 wereldberoemde recepten voor het maken van je eigen perfecte steak. Met de receptuur van klassieke sauzen als bearnaise en bordelaise.
En niet te vergeten: de lekkerste eigengemaakte friet.
Plus: wijntips van wijnschrijver Harold Hamersma.