1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Workshop 'Cook Your Gift'

banner_banner_milledoni-cook-your gift3.png

Een passend en doordacht cadeau straat liefde en aandacht uit. Een cadeau dat je zelf hebt gemaakt is daardoor bij uitstek hét voorbeeld van een cadeau dat het persoonlijke aspect ervan benadrukt.

Tijdens een Cook Your Gift Workshop ga je in een groep aan de slag om (thema-gebonden) recepten te bereiden. Dit alles onder de leiding van een expert op het gebied van het desbetreffende thema dat tijdens die workshop centraal staat. Door in te haken op de belangrijkste feestdagen van het jaar, maar ook op landen en seizoenen, is het Cook Your Gift-aanbod heel divers. Zo leer je bijvoorbeeld in een handomdraai Italiaanse pesto of Betuwe-jam zelf te maken én origineel in te pakken.

Een culinair cadeau is op meerdere punten een goed cadeau. Naast dat liefde letterlijk door de maag gaat, geef je ook echt iets van jezelf, joúw tijd. Daarnaast heb je geen risico dat je een ongewenst cadeau geeft, omdat het hoe dan ook wel op zal gaan.

Benieuwd naar hoe het er tijdens een Cook Your Gift Workshop aan toe gaat? Bekijk hier dan de sneak preview van de workshop tijdens de introductie in december met foodbloggers.

De volgende Cook Your Gift Workshop heet  'Ik kook van jou', staat gepland voor 8 februari en heeft als thema Valentijn. Tijdens die workshop leer je hoe je met Valentijn je geliefde kan verrassen met een wel heel persoonlijk, hemels etentje bij kaarslicht.

18 mei is de volgende Cook your gift workshop. Het programma en de locaties zijn nog niet bekend.

Cook Your Gift (35) copy.jpg

Cook Your Gift (77) copy.jpg

Cook Your Gift (11) copy.jpg

comments powered by Disqus

Milledoni

Gedreven door een passie voor passende cadeaus, struint Milledoni het web af naar de betere cadeaus, geholpen door een community van cadeauspotters.

Cadeaus in je mailbox

Je maandelijkse cadeau-inspiratie

Deze post gaat over