1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Zo zorg je voor échte verrassingen op Pakjesavond

Een cadeautje dat echt raakt
is door Sinterklaas zelfgemaakt
De leukste verrassing in mijn schoen
is iets wat we samen kunnen doen
Zorg voor een grote glimlach bij je kind:
geef iets kleins wat ie écht leuk vindt.

Banner Vaderdag DIY Gifts


Elk jaar zitten we weer te denken, wat moeten we onze kinderen nu weer schenken? Maar maken we het onszelf niet te moeilijk? En maken we het onszelf ook niet te duur? Een kinderhand is namelijk snel gevuld en een kinderhart ook. We hebben drie simpele tips voor je om op 5 december verrassend uit de schoorsteen te komen.

1. Zelluf doen!

Laat ‘Sint’ een puzzel maken. Plak een foto van je kind – of een huisdier – op karton en knip ‘m in stukjes. Of verras je kind met een pop die een paar ‘Pieten’ zelf in elkaar hebben genaaid. Maak van een leeg melkpak een toffe racewagen. Bak zelf lekkere kruidnootjes of een heerlijke banketletter met de beginletter van je kind. Of maak een surprise die zo mooi is dat je ‘m meteen kunt inlijsten en aan de muur kunt hangen.
De mooiste cadeaus zijn cadeaus waar je hart in zit. Verrassingen waar je veel tijd en energie in hebt gestopt. Om zo te laten zien wat de ander voor je betekent. Een kunstwerk van papier maché is veel meer waard dan welk gadget dan ook. Enthousiaster kun je een kind niet krijgen.

2. Samendoen is leuker

Tijd die je samen met je kind doorbrengt is goud waard. Voor jullie allebei. Samen kleuren, samen lezen, samen knutselen, samen op avontuur… Die kleine momenten betekenen waarschijnlijk meer voor je kind dan het cadeau zelf. Dus als je op zoek gaat naar een leuk cadeau, kijk dan naar iets wat je gezellig samen kunt doen. Denk aan een boekje om samen letters te leren, samen winkeltje spelen met een simpel kassaatje, een voorleesboek waarin een kind kan kleuren terwijl jij voorleest of ga gezellig samen ijsjes maken in de keuken.

3. Kleine cadeautjes, grote indruk

Om een grote indruk achter te laten bij kleintjes hoef je niet enorm uit te pakken. Groot geluk zit soms al in een klein boekje. Vooral als je precies weet waar je kind gek op is, kun je met iets kleins al een enorme glimlach tevoorschijn laten komen. Laat online een bordje bedrukken met het lievelingsdier van je kind. Geef de kleine avonturier een vergrootglas, geef die kunstenaar in de dop een setje kleurpotloden, geef dat stoere kindje een setje plaktattoos. Gebruik je fantasie of kijk op milledoni.nl Bijvoorbeeld voor een kit om zeepbellen te maken die groter zijn dan Ozosnel.

comments powered by Disqus

Milledoni

Gedreven door een passie voor passende cadeaus, struint Milledoni het web af naar de betere cadeaus, geholpen door een community van cadeauspotters.

Cadeaus in je mailbox

Je maandelijkse cadeau-inspiratie