1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Superbellen - grote zeepbellen

Een zeepbel die groter kan worden dan jezelf.

'De wereld een stukje mooier te maken'. Dit is de missie van Superbellen, missie die al goed bereikt is als we zien hoe mooi de bellen zijn die je met hun magische superbellen set kunt maken!  

Met het magische Superbellen poeder meng je zelf je eigen superbellensop met water, groene dreft en honing.
Per product ontvang je een receptkaartje en een instuctieoverzicht. Zo zie je dat het net zo makkelijk is als het lijkt. Elk zakje superbellenpoeder is goed voor 5 liter sop. Je hoeft alleen nog je bellenstok te knutselen en het sop te mengen. Leuke klusjes om samen te doen natuurlijk en je hebt daarna uren speelplezier.

Het cadeau past door de brievenbus en Superbellen zorgt voor een feestelijke verpakking. Als je een persoonlijke felicitatie wilt laten bijsluiten, dat kan! Zet die dan svp in het opmerkingenveld op de Superbellen website tijdens de bestelling.

Last but not least, Superbellen geeft 10% van hun opbrengsten aan goede doelen.

 

Foto's: Annemieke Steenbergen, FaceCompany, www.facecompany.nl

Daarom dit cadeau

De superbellen kunnen groter worden dan het kind zelf met de mooiste kleuren en vormen. Leuk voor iedereen. Perfect voor kinderen in de basisschoolleeftijd die buiten willen spelen en stoer willen experimenteren.

Goed om te weten

Dit cadeau is niet geschikt voor kinderen onder de drie en leent zich bij uitstek voor samen spelen met een (groot)ouder. Die heeft er vaak ook veel plezier in en kan meteen opletten dat het sop niet in ogen of monden terecht komt of dat er ruzie ontstaat over wie er aan de beurt is. De superbellen hebben namelijk nogal wat aantrekkingskracht... Let dus op, het is verslavend.