1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Stoer Hollands mes

Professioneel kaasmes van Boska.

Verras je vrienden met dit Hollandse kaasmes! Het is een 'can't-live-without' tool voor de kaasliefhebber die zich wil profileren als semi-prof. Ideaal om bij de borrel kaasblokjes te snijden, maar ook een pizza.

Dankzij het gebogen lemmet kun je gemakkelijk met een wiegende beweging de kaas snijden. De houten handvatten aan weerszijden van het lemmet geven je een extra stevige grip. Perfect voor het snijden van zowel jonge als oude kazen met een harde korst. 

Er zijn verschillende varianten van dit mes: de grote messen, 25 cm of 38 cm, zijn echt professionele kaasmessen die dagelijks gebruikt worden door kaasboeren bij de markt en bij kaaswinkels en supermarkten. 

Als je een bijzonder cadeau wilt geven, kun je overwegen om het mes te geven samen met een leren hoes of, als je helemaal 'over the top' wilt, een riem voor alle kaasgereedschappen! Beide zijn te koop bij Boska.

web-010403 Knife Holder 43 cm_1.jpg

web-980052_CHEESEBELT.jpg

 

Kaas-riem-boska-martijn-bos

 

Je hebt ook kleinere versies die geschikt zijn voor harde kazen, bijvoorbeeld om kaasblokjes te snijden. 


Veel kaas- en geefplezier!
 

Hollandse-kaas-mes-cadeau-boska

Daarom dit cadeau

Super stoer cadeau voor de mannen die de kaas snijden. Of de pizza. Voor mannen (en vaders natuurlijk) die graag vrienden en familie hartelijk ontvangen met borrels en lekkere drank.

Goed om te weten

Het is een echt groot mes, het past niet in elke keukenlade. Dit mes is ook nog goed scherp. Bij het geven goed om als tip te geven om de doos als opslag te gebruiken, zeker als kinderen thuis wonen. Om je stoere cadeau nog stoerder te maken en ook veilig is een mooie (wel prijzige) leren hoes bij Boska te vinden.