1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

3D doodling pen

's Werelds eerste 3D-printing pen!

Tenzij je een van die begaafde street-artists bent die een tekening tot leven kan laten springen als je er vanuit een bepaalde hoek naar kijkt, blijven je tekeningen altijd tweedimensionaal. Maar nu niet meer! Met de 3D Doodler, ontstaan uit een succesvol Kickstarter-project, kun je helemaal los gaan in de ruimte, loskomen van papier en de lucht in!  

Breng je tekeningen tot leven, precies zoals jij het je hebt voorgesteld. Plug 'm in en begin te tekenen zoals je dat zou doen met een gewone pen, alleen beweeg je nu van je papier af. De pen perst zachtjes een dunne, flexibele, maar sterke draad van verwarmd kunstof dat meteen hard wordt.

3ddoodler4
3ddoodler5

Je hoeft er geen technische kennis voor te hebben of meester in computer software. Je kunt gewoon lekker uit de vrije hand tekenen, of eerst even oefenen met de bijgeleverde templates. Er zijn honderden voorbeelden en templates online verkrijgbaar.

Je vindt op Firebox ook diverse navul-sets en onderdelen voor de 3D Doodler! Bekijk hier ook wat anderen maken.

Daarom dit cadeau

Het eerste wat wij meteen willen roepen is: WAAROM NIET? Want dit is zo'n gamechanger! Maar, laten we vooral doen waar we het beste in zijn en je adviseren. Dit cadeau is een must-have voor beta's en early adopters! Nieuwsgierigen die vóór willen zijn op alle trends & gadgets. Maar ook voor creatieve breinen die geniale ontwerpen tot leven willen brengen in 3D.

Goed om te weten

De 3Doodler is geen kinderspeelgoed! De metalen punt kan tot 270C heet worden, raak 'm dus niet aan! En laat kinderen er in elk geval niet zonder een oplettende volwassene ermee aan de slag gaan, mochten ze toch aandringen. (Zouden wij stiekem ook doen als kind).