1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Freak Mask

Draag het gezicht van iemand anders...of van jezelf met de Freak Mask!

Wees jezelf met Halloween of Carnaval! Of wees je beste vriend, je hond, een ananas, alles kan! De FreakMask is eng realistisch! Heb je een idool? Upload je favoriete foto op de FreakMask-site en laat er een masker van afdrukken! Dan kun je je even in zijn of haar schoenen wanen. Of...gezicht. 

Je kunt ook twee of zelfs vijf maskers tegelijk bestellen. Vorm een boyband, verander in en bekend duo of draag met de hele familie je vaders gezicht op zijn verjaardag. De mogelijkheden doen ons duizelen! Natuurlijk willen we zien wat er gebeurt wanneer je de FreakMask cadeau doet. Dus als je 'm geeft, maak samen een selfie en post het op onze Facebook page of Tweet het naar ons het met hashtag #MilledoniFreaks! 

Daarom dit cadeau

Ken je iemand die totaal geobsedeerd is van een popster? Of mega-gek van katten? Of isschien is die persoon juist gek op zichzelf...Het maakt allemaal niet uit: je kan alles laten afdrukken op de FreakMask.

Goed om te weten

Er is ook een Instagram account waar de blije ontvanger zichzelf met zijn masker op kan showcasen. Gebruik de hashtag #freakmasks.