1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Het Alfabet Prentenboek

Sinterklaas, Spanje, origineel genieten met Yolanda van der Jagt.

Stel je voor: een prentenboek met de titel 'Alfabet'. Het begint met de letter B, waar een broccoli in badpak op een badlaken staat en de blauwe bergen bewondert. Maar dat is nog niet alles! Op de bloemetjesbank zit nog een andere broccoli in bikini, terwijl ze naar hun bloemkooltje in de buggy kijken.

En wat dacht je van de letter T? Daar zie je een teckel-tandarts met een tang die de tand van een tyrannosaurus rex trekt! Maar hij wordt bijgestaan door een toegewijde tandartsassistent, een tapir, die alles goed in de gaten houdt.

Dit boek barst van de letters van het alfabet en hun eindeloze avonturen. Het zit vol met verrassende vondsten en op elke pagina is het een zoek- en ontdekfeest. Probeer zelfs de letters in de tekeningen te vinden voordat een mysterieuze dief ermee vandoor gaat! Kun je raden welk voorwerp hij bijna van elke bladzijde steelt?

Het is gemaakt door de geweldige Charlotte Dematons, een illustrator en ontwerper geboren op 21 september 1957. Ze begon haar reis als prentenboekenmaakster met 'Dido'.

Charlotte Dematons heeft illustraties gemaakt voor veel uitgeverijen en tijdschriften, en voor haar werk aan 'Grimm' ontving ze de Zilveren Penseel in 2006. Dit boek is echt een avontuur om te verkennen en te koesteren!

alfabet-kinderboek-cadeau

alfabet-boek-charlotte-dematons-cadeau