1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Bioscoopticket

bioscoop-cadeau-film-kado.png

Het leukste cadeau in het donker!

Met een bioscoopticket heb je altijd het perfecte cadeau

 Welkom bij Kinepolis! Met 19 bioscopen in de grootste steden van Nederland is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Een film cadeau geven is eigenlijk het ideale cadeau. Het is elke weer een unieke ervaring om samen te beleven. En er draait voor iedereen altijd wel een leuke film. Neem je kids mee naar een leuke kinderfilm en verras de lolbroek uit de familie met een comedy. Verslindt je vader aan de lopende band detectiveboeken? Trakteer ‘m op een spannende thriller. Hebben jullie met z’n tweetjes iets te vieren? Ga dan samen naar een heerlijke romantische zwijmelfilm. Ga lekker zitten in de comfortabele stoelen en laten je meevoeren door het avontuur op het witte doek.

Wil je graag naar een 4D-film? Dan betaal je hiervoor een kleine toeslag bij de kassa. Het bioscoopticket is geldig in alle Kinepolis-bioscopen in Nederland. De ontvanger van het ticket mag zelf bepalen naar welke film jullie gaan en wanneer jullie gaan.

 

 

 

 

 

Daarom dit cadeau

Een film cadeau geven is eigenlijk het ideale cadeau: er draait voor iedereen altijd wel een leuke film.

Goed om te weten

Geldig in 20 locaties (Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Haarlem, Hoofddorp, Huizen (Wolff), Utrecht, Leidschendam, Oss, Rotterdam (Cinerama), Schagen, Spijkenisse, Zoetermeer).